Botox Alluzience: vegan botox die krachtig werkt

De bestaande merken botox zoals Azzalure en Bocouture, bevatten vaak dierlijke en menselijke ingrediënten. Ook lactose en conserveermiddelen worden aan botox toegevoegd. Alluzience is helemaal vrij van deze ingrediënten en daarmee de eerste VEGAN botox. 

Alluzience is niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor ons lichaam. Dit pure product zorgt ervoor dat het lichaam minder snel afweer maakt en dat geeft een strakker en langduriger resultaat. Dus ook voor mensen die vegan niet perse belangrijk vinden, heeft dit merk botox voordelen.

Naast dat Alluzience vegan is, is deze botox ook ‘ready-to-use’. Dat betekent dat de dokter deze botox niet hoeft aan te maken met vloeistof. Dat maakt de botox altijd perfect op de juiste sterkte en direct klaar voor gebruik. Ook zie je snel resultaat. Meestal duurt het een paar dagen tot zelfs twee weken voordat botox werkt. Met Alluzience kan al na 24 uur het eerste effect zichtbaar worden.

Botox Alluzience is ontwikkeld door producent Galderma. Zij produceren ook het bekende botox merk Azzalure. Met de betrouwbaarheid en veiligheid van dit product is het dus dik in orde. Natuurlijk gebruiken de dokters van Blush ook bij Alluzience de invisible neelde (allerdunste naald ter wereld) voor een zo pijnloos mogelijke botox behandeling.

Ben jij ook zo enthousiast geworden maak dan een afspraak via de online agenda. Uiteraard geven onze artsen verder uitleg tijdens het consult voor de behandeling en kun je al jouw vragen stellen.