Huidproducten

Om jouw huid te verzorgen en verbeteren, bestaan er verschillende producten. Twijfel je wat bij jouw huid past of wil je graag persoonlijk advies, contact onze skin experts!

Waar gebruik je welk product voor? 

  • Reiniger: Het begin van een effectieve beauty-routine is een goede reiniging. Deze gebruik in je in de ochtend en avond. Je verwijdert zo vuil, make-up en andere onzuiverheden van jouw huid en kunnen jouw huidproducten optimaal hun werk doen.
  • Toner: een toner is een aanvulling op jouw reiniging. Je gebruikt hem dus na het reinigen of om jouw huid op te frissen.
  • Serum: een serum is een waterige of olieachtige vloeistof met hoge concentratie werkstoffen die diep in jouw kunnen komen. Hiermee boek je zichtbaar resultaat! Je gebruikt een serum altijd voordat je een crème aanbrengt.
  • Creme: een crème is een voller product dan een serum. Deze heeft als doel jouw huid hydrateren en beschermen en ook zitten er vaak specifieke werkstoffen in om jouw huid te verbeteren.
  • Masker: een masker gebruik je maximaal 1x per week. Een masker is traktatie voor jouw huid! Vaak is het een dikkere crème of doekje met serum die je ongeveer 10 minuten op het gezicht laat zitten, zodat de werkstoffen goed kunnen inwerken.

Je kunt producten van verschillende lijnen combineren zoals een reiniger voor een droge huid en dan de crème die roodheid vermindert. Zo maak je jouw optimale combinatie voor jouw huid!

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer