Luxe en huidverbetering

Onder luxe en huidverbetering en hebben wij verschillende luxe en huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor u samengesteld. Ieder mens, iedere huid en lichaam is uniek. Kijk bij de onderstaande behandelingen en maak eenvoudig een afspraak. Wilt u vooraf uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Luxe behandelingen

Huidanalyse - gratis

Huidanalyse en persoonlijk advies

Als u uw huid wilt verbeteren, bent u van harte welkom voor een huidanalyse in de schoonheidssalon en persoonlijk advies.

huidanalyse-blush-bestWe beginnen de analyse met een kennismakingsgesprek. Van u horen wij graag wat u wilt verbeteren. Wij gaan dieper op uw wensen in en stellen u vragen over uw gezondheid, huidverzorging thuis en leefstijl. Deze informatie is belangrijk, omdat niet iedere behandeling voor iedere persoon en huid geschikt is en wordt vertrouwelijk behandeld. Daarna neemt u plaats in de comfortabele behandelstoel en voeren we na de oppervlaktereiniging de huidanalyse uit. U hoeft vooraf uw make-up niet verwijderen. In de analyse onderzoeken en bekijken we uw huid uitgebreid. Onder andere worden de talgproductie, stevigheid, mate van veroudering, doorbloeding en hydratatiegraad gemeten. U krijgt tijdens de analyse onze bevindingen al te horen. De analyse wordt afgesloten met een bij uw huid passend serum en dag- of nachtcrème. Tot slot krijgt u van ons uw persoonlijke huidadvies of met welke behandeling(e) en producten u het gewenste resultaat kunt behalen.

Een huidanalyse en persoonlijk advies duurt 30 minuten en kost gewoonlijk € 35,00. Nu hebben we een mooie actie: de huidanalyse en persoonlijk advies is geheel gratis!

Golden luxury beauty treatment - met 23 karaats goud - € 169,00

Golden luxury beauty treatment – krijg een schoonheid van goud

gold4site

Goud is een exclusief ingrediënt dat al eeuwen wordt gebruikt voor de huid en gaat zelfs terug tot in de tijd van Cleopatra. De koningin van het oude Egypte was zeer gehecht aan haar geliefde gezichtsbehandelingen met goud. Historici vermelden dat ze zelfs iedere nacht met een gouden masker sliep om zodoende haar schoonheid en haar gave en jeugdige huid te behouden.

Met de Golden luxury beauty treatment ervaart u, net als Cleopatra, de bijzondere werking van goud op de huid. In 90 minuten verbeteren en verjongen we uw huid op unieke wijze met 23 karaats gouddeeltjes.

Bij de Golden luxury beauty treatment wordt aandacht besteed aan het gezicht, de hals, het décolleté en de handen:

 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met schuim van oligopeptides en anti-oxidanten.
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht met hyaluronic lotion.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met special serums extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De enzyme peeling wordt aangebracht. Deze verwijdert dode huidcellen, de huid wordt gladder en de opnamecapaciteit verbetert.
 • Tijdens het inwerken van de enzyme peeling brengen we een luxe handpakking met goud ingedriënten aan.
 • Na de enzyme peeling wordt het golden serum met echte goudvlokjes op het gezicht aangbracht en ingemasseerd met de de Blush wave massage voor een optimale opname door de huid.
 • Over het golden serum komt na de masssage een masker van luxe goud folies. Warme compressen opt de huid zorgen voor een optimale opname van de intensieve werkstoffen door de huid en heerlijk ontspannen gevoel.
  gezichtsbehandeling met goud
 • Nadat het goudmasker is ingetrokken, brengen we het golden radiance gel masker aan voor een intense hydratatie boost van de huid.
 • Hier overheen volgt het golden radiance modellerend masker, welke de huid verbetert en verstevigt.
 • Na het masker wordt het golden serum aangebracht en diep de huid ingebracht door het in te sluizen met ultrasound apparatuur.
 • We sluiten de behandeling af met de revitaliserende golden crème voor een zijdezachte finish en prachtige glans.

Medik8 radiance spa SKIN treatment - € 135,00

Medik8 radiance spa SKIN treatment

producten Medik8 

In de luxe Medik8 radiance spa SKIN treatment worden de allermooiste producten van Medik8 gecombineerd met speciale massagetechnieken. U geniet 90 minuten lang van deze unieke behandeling en krijgt een prachtige huid en heerlijk ontspannen gevoel. (€ 135,00)

 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met een schuim van hydraterende rozemarijn olie
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht de pore refining toner.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met speciale serums extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De enzymen peeling wordt aangebracht. Deze verwijdert dode huidcellen, de huid wordt gladder en de opnamecapaciteit verbetert.
 • Daarna volgt een vitaminen en anti-oxidanten masker. Een ware booster voor de huid.
 • Tijdens het inwerken van het masker brengen we een luxe handpakking aan welke de huid revitaliseert.
 • Nadat het vitaminen en anti-oxidanten masker van volgt het hyaluron en vitamin B5 serum voor een intense hydratatie van de huid.

medik8 massage

 • Daarna volgt het C-tetra vitamine C serum aangebracht. Helpt de huid beschermen voor invloeden van buitenaf en zorgt voor een heldere teint.
 • Vervolgens wordt het Retinol serum aangebracht met vitamin A welke de productie van collageen en elastine stimuleert voor een stevigere huid
 • De glow oil daarna laat uw huid soepel aanvoelen en geeft een prachtige glans
 • We sluiten de behandeling af met de Hydra8 post treatment crème voor een optimale bescherming en weldadig gevoel.

Ocean marina kaviaar treatment - de kracht & luxe van kaviaar - € 146,00

Ocean marina kaviaar treatment – ervaar de kracht en het luxe gevoel van kaviaar

kaviaar beauty treatment

Kaviaar is een bijzondere, krachtige substantie die rijk is aan voedingsstoffen genaamd Vitellus (van het latijnse ‘Vita’, wat ‘Leven’ betekent). Deze zijn onmisbaar voor de bouw van de vitale structuren en stevigheid van de huid. Samen met de aminozuren en penta-peptiden in de kaviaar geeft het een hoog metabolisme en regenererend vermogen in de huid. Ervaar de weldadigheid van deze luxe behandeling voor de rijpere huid en zie hoe de vitaliteit van uw huid en uw natuurlijke schoonheid in korte tijd worden hersteld en verbeterd.

De ocean marina kaviaar treatment van 90 minuten:

 • We beginnen de behandeling met de Letting GO touch rug- en schoudermassage
 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met anti-oxidanten oceanic milk.
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht met de calming azul lotion.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met speciale serums als aanvulling extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De volgende papaya peeling laat u huid zijdezacht aanvoelen en zorgt voor een optimale opname van de werkstofcomplexen.
 • Tijdens het inwerken van de peeling krijgen uw armen en handen een intensieve peeling met zeezout.
 • Na de papaya peeling wordt het kaviaar & vitaminen serum aangebracht en diep de huid ingebracht door het in te sluizen met ultrasound apparatuur.
 • Daarna wordt het stimulerend vliesmasker met H2O aangebracht. De huid wordt intensief gevoed en de celvernieuwing versnelt.
 • Tijdens het masker krijgen uw handen en armen een ontspannende beauty massage met vitaminen olie.
 • Na het masker geniet u van de huidverbeterend knijpmassage van het gezicht, de hals en het décolleté met met luxe kaviaar crème-olie.

gezichtsbehandeling met kaviaar

 • Hierna volgt de collageen ampul. Een unieke cocktail van werkstoffen voor het herstel van de celstructuren en het verder versterken van de diepere lagen van de huid.
 • We sluiten deze heerlijke en luxe huidverbeterende beauty treatment af met de day & night gezichtscrème voor optimale bescherming en een prachtige glans.

 

 

Face firming & filler hyaluron - € 149,95

Face firming & filler hyaluron – 60 min € 149,95

hydratatie huid

Het hyaluron in onze huid zorgt voor stevigheid en volume. Vanaf ons 25e levensjaar neemt de aanmaak van hyaluron af. Onze huid verliest volume, stevigheid en er ontstaan rimpels. Met deze behandeling waarbij we drie type hyaluronzuur en oligopeptiden gebruiken, worden fijne lijntjes en rimpels verzacht en verbetert de hydratatie van verschillende lagen van de huid. Al bij de oppervlaktereiniging start de skin age alert foam met de anti-aging waar deze behandeling specifiek op focust. De zachte bamboe korrels in de peeling maken de huid ultra zacht en vernieuwen de huid voor een heldere, stralende teint. Anti-oxidanten verbeteren de natuurlijk beschermingsbarriere van de huid en helpen zo bij het beschermen tegen veroudering door invloeden van buitenaf, zoals zuurstof en de zon. Collageen en elastine worden in de diepere lagen van de huid gesluisd met ultrasound apparatuur waardoor de structuur van de huid wordt verbetert, versterkt en gelift. Na de behandeling voelt uw huid steviger, soepeler en heeft een prachtige, frisse uitstraling.

Botox shine & glow - € 149,95

Botox shine & glow – 60 min /  € 149,95

stralend gezicht2

De botox shine & glow gezichtsbehandeling geeft een stevigere, frissere en stralende huid. Bij deze gezichtsbehandeling wordt het huidoppervlak verbeterd met behulp van een enzymatische ayuba peeling die laagjes dode huidcellen verwijdert en zo een nieuwe, frisse huid tevoorschijn laat komen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastieke gestimuleerd, waardoor de stevigheid van de huid toeneemt. De argireline (stof met botox-achtige werking) in het masker, serum en de crème zorgt voor een ontspanning van de opperhuid. Kleine lijntjes en rimpeltjes worden verfijnd en de huid krijgt een mooie, natuurlijke glans.

stralend_gezicht

Bij Blush kunt u met PIN en contant betalen. Betaling met creditcard is niet mogelijk.

Like Blush botox en Fillers op Facebook voor nieuws, tips en acties.