Luxe en huidverbetering

Speciale gezichtsbehandelingen

Onder luxe en huidverbetering en hebben wij verschillende luxe en huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor u samengesteld. Ieder mens, iedere huid en lichaam is uniek. Kijk bij de onderstaande behandelingen en maak eenvoudig een afspraak. Wilt u vooraf uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Luxe behandelingen

Golden luxury beauty treatment - met 23 karaats goud - € 169,00

Golden luxury beauty treatment – krijg een schoonheid van goud

gold4site

Goud is een exclusief ingrediënt dat al eeuwen wordt gebruikt voor de huid en gaat zelfs terug tot in de tijd van Cleopatra. De koningin van het oude Egypte was zeer gehecht aan haar geliefde gezichtsbehandelingen met goud. Historici vermelden dat ze zelfs iedere nacht met een gouden masker sliep om zodoende haar schoonheid en haar gave en jeugdige huid te behouden.

Met de Golden luxury beauty treatment ervaart u, net als Cleopatra, de bijzondere werking van goud op de huid. In 90 minuten verbeteren en verjongen we uw huid op unieke wijze met 23 karaats gouddeeltjes.

Bij de Golden luxury beauty treatment wordt aandacht besteed aan het gezicht, de hals, het décolleté en de handen:

 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met schuim van oligopeptides en anti-oxidanten.
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht met hyaluronic lotion.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met special serums extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De enzyme peeling wordt aangebracht. Deze verwijdert dode huidcellen, de huid wordt gladder en de opnamecapaciteit verbetert.
 • Tijdens het inwerken van de enzyme peeling brengen we een luxe handpakking met goud ingedriënten aan.
 • Na de enzyme peeling wordt het golden serum met echte goudvlokjes op het gezicht aangbracht en ingemasseerd met de de Blush wave massage voor een optimale opname door de huid.
 • Over het golden serum komt na de masssage een masker van luxe goud folies. De vapozone en stoom zorgen voor een optimale opname van de intensieve werkstoffen door de huid en heerlijk ontspannen gevoel.
  gezichtsbehandeling met goud
 • Nadat het goudmasker is ingetrokken, brengen we het golden radiance gel masker aan voor een intense hydratatie boost van de huid.
 • Hier overheen volgt het golden radiance modellerend masker, welke de huid verbetert en verstevigt.
 • Tijdens het masker worden uw handen gemasseerd met golden shine massage crème.
 • Na het masker wordt het golden serum aangebracht en diep de huid ingebracht door het in te sluizen met ultrasound apparatuur.
 • We sluiten de behandeling af met de revitaliserende golden crème voor een zijdezachte finish en prachtige glans.

Na de behandeling krijgt u een kleine flacon met serum en crème mee naar huis om ook daar te kunnen genieten van deze bijzondere luxe behandeling.

Medik8 radiance spa SKIN treatment - € 135,00

Medik8 radiance spa SKIN treatment

producten Medik8 

In de luxe Medik8 radiance spa SKIN treatment worden de allermooiste producten van Medik8 gecombineerd met speciale massagetechnieken. U geniet 90 minuten lang van deze unieke behandeling en krijgt een prachtige huid en heerlijk ontspannen gevoel. (€ 135,00)

 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met een schuim van hydraterende rozemarijn olie
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht de pore refining toner.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met speciale serums extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De enzymen peeling wordt aangebracht. Deze verwijdert dode huidcellen, de huid wordt gladder en de opnamecapaciteit verbetert.
 • Daarna volgt een vitaminen en anti-oxidanten masker. Een ware booster voor de huid die we met een ontspannende wave massage nog dieper de huid inbrengen.
 • Tijdens het inwerken van het masker brengen we een luxe handpakking aan welke de huid revitaliseert.
 • Nadat het vitaminen en anti-oxidanten masker van volgt het hyaluron en vitamin B5 serum voor een intense hydratie van de huid.
 • Nu volgt het radiance masker met mineralen en sporenelementen die zorgen voor een stralende huid.
 • Tijdens het inwerken van het masker geniet u van de Letting go touch rug, décolleté en schouder massage.

medik8 massage

 • Daarna volgt het C-tetra vitamine C serum aangebracht. Helpt de huid beschermen voor invloeden van buitenaf en zorgt voor een heldere teint.
 • Vervolgens wordt het Retinol serum aangebracht met vitamin A welke de productie van collageen en elastine stimuleert voor een stevigere huid
 • De glow oil daarna laat uw huid soepel aanvoelen en geeft een prachtige glans
 • We sluiten de behandeling af met de Hydra8 post treatment crème voor een optimale bescherming en weldadig gevoel.

Om nog na te kunnen genieten van deze heerlijke en luxe behandeling, krijgt u een kleine flacon met serum en crème mee voor thuis.

Ocean marina kaviaar treatment - de kracht & luxe van kaviaar - € 146,00

Ocean marina kaviaar treatment – ervaar de kracht en het luxe gevoel van kaviaar

kaviaar beauty treatment

Kaviaar is een bijzondere, krachtige substantie die rijk is aan voedingsstoffen genaamd Vitellus (van het latijnse ‘Vita’, wat ‘Leven’ betekent). Deze zijn onmisbaar voor de bouw van de vitale structuren en stevigheid van de huid. Samen met de aminozuren en penta-peptiden in de kaviaar geeft het een hoog metabolisme en regenererend vermogen in de huid. Ervaar de weldadigheid van deze luxe behandeling voor de rijpere huid en zie hoe de vitaliteit van uw huid en uw natuurlijke schoonheid in korte tijd worden hersteld en verbeterd.

De ocean marina kaviaar treatment van 90 minuten:

 • We beginnen de behandeling met de Letting GO touch rug- en schoudermassage
 • Uw huid wordt uitgebreid gereinigd met anti-oxidanten oceanic milk.
 • De hydrolipide film (natuurlijke beschermlaag) van de huid wordt in balans gebracht met de calming azul lotion.
 • Daarna krijgt uw huid een vitaliteitscheck. Zo kan er met speciale serums als aanvulling extra aandacht worden besteed aan de specifieke behoefte van uw huid.
 • De volgende papaya peeling laat u huid zijdezacht aanvoelen en zorgt voor een optimale opname van de werkstofcomplexen.
 • Tijdens het inwerken van de peeling krijgen uw armen en handen een intensieve peeling met zeezout.
 • Na de papaya peeling wordt het kaviaar & vitaminen serum aangebracht en diep de huid ingebracht door het in te sluizen met ultrasound apparatuur.
 • Daarna wordt het stimulerend vliesmasker met H2O aangebracht. De huid wordt intensief gevoed en de celvernieuwing versnelt.
 • Tijdens het masker krijgen uw handen en armen een ontspannende beauty massage met vitaminen olie.
 • Na het masker geniet u van de huidverbeterend knijpmassage van het gezicht, de hals en het décolleté met met luxe kaviaar crème-olie.

gezichtsbehandeling met kaviaar

 • Hierna volgt de collageen ampul. Een unieke cocktail van werkstoffen voor het herstel van de celstructuren en het verder versterken van de diepere lagen van de huid.
 • We sluiten deze heerlijke en luxe huidverbeterende beauty treatment af met de day & night gezichtscrème voor optimale bescherming en een prachtige glans.

Om na te kunnen genieten van de behandeling krijgt u van ons een kleine flacon met serum en crème mee voor thuis.

 

 

Face firming & filler hyaluron - € 99,95

Face firming & filler hyaluron 

hydratatie huid

Het hyaluron in onze huid zorgt voor stevigheid en volume. Vanaf ons 25e levensjaar neemt de aanmaak van hyaluron af. Onze huid verliest volume, stevigheid en er ontstaan rimpels. Met deze behandeling waarbij we drie type hyaluronzuur en oligopeptiden gebruiken, worden fijne lijntjes en rimpels verzacht en verbetert de hydratatie van verschillende lagen van de huid. De zachte bamboe korrels in de peeling vernieuwen de huid wat zorgt voor een heldere teint. Anti-oxidanten helpen de huid beschermen tegen veroudering door invloeden van buitenaf, zoals zuurstof en de zon. Collageen en elastine verbeteren en versterken de structuur van de huid. Na de behandeling voelt uw huid steviger, soepeler en heeft een prachtige, frisse uitstraling.

De face firming & filler hyaluron gezichtsbehandeling duurt 50-60 minuten (€ 99,95) en bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– peeling met bamboe korrels
– insluizen drie typen hyaluronzuur met ultrasound
– modellerend anti-oxidanten masker
– collageen serum
– face firming & fillers hyaluron crème

Als afsluiting krijgt u een kleine flacon met serum en crème mee naar huis, zodat u de behandeling thuis nog enkele dagen voort kunt zetten.

Botox shine & glow - € 89,95

Botox shine & glow

stralend gezicht2

De botox shine & glow gezichtsbehandeling geeft een stevigere, frissere en stralende huid. Bij deze gezichtsbehandeling wordt het huidoppervlak verbeterd met behulp van een enzymatische peeling die laagjes dode huidcellen verwijdert en zo een nieuwe, frisse huid tevoorschijn laat komen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastieke gestimuleerd, waardoor de stevigheid van de huid toeneemt. De argireline (stof met botox-achtige werking) in het masker, serum en de crème zorgt voor een ontspanning van de opperhuid. Kleine lijntjes en rimpeltjes worden verfijnd en de huid krijgt een mooie, natuurlijke glans.

De botox shine & glow gezichtsbehandeling duurt 50-60 min (€ 89,95) en bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– optie epileren of harsen wenkbrauwen € 5,00 / wenkbr. en bovenlip € 10,00
– enzymatische peeling
– skin relaxant masker
– aanbrengen en insluizen hoogwaardig skin relaxant serum met ultrasound
– aanbrengen en inmasseren skin relaxant gezichtscrème

Als afsluiting krijgt u een kleine flacon met serum en crème mee naar huis, zodat u de behandeling thuis nog enkele dagen voort kunt zetten.

Huidverbeterende behandelingen

Huidanalyse in de schoonheidssalon - gratis!

Huidanalyse en persoonlijk advies

Als u uw huid wilt verbeteren, bent u van harte welkom voor een huidanalyse in de schoonheidssalon en persoonlijk advies.

huidanalyse-blush-bestWe beginnen de analyse met een kennismakingsgesprek. Van u horen wij graag wat u wilt verbeteren. Wij gaan dieper op uw wensen in en stellen u vragen over uw gezondheid, huidverzorging thuis en leefstijl. Deze informatie is belangrijk, omdat niet iedere behandeling voor iedere persoon en huid geschikt is en wordt vertrouwelijk behandeld. Daarna neemt u plaats in de comfortabele behandelstoel en voeren we na de oppervlaktereiniging de huidanalyse uit. U hoeft vooraf uw make-up niet verwijderen. In de analyse onderzoeken en bekijken we uw huid uitgebreid. Onder andere worden de talgproductie, stevigheid, mate van veroudering, doorbloeding en hydratatiegraad gemeten. U krijgt tijdens de analyse onze bevindingen al te horen. De analyse wordt afgesloten met een bij uw huid passend serum en dag- of nachtcrème. Tot slot krijgt u van ons uw persoonlijke huidadvies of met welke behandeling(e) en producten u het gewenste resultaat kunt behalen.

Een huidanalyse en persoonlijk advies duurt 30 minuten en kost gewoonlijk € 35,00. Nu hebben we een mooie actie: de huidanalyse en persoonlijk advies is geheel gratis!

Cellulaire DNA anti aging - € 72,50

Cellulaire DNA anti aging behandeling

cellulaire-dna-anti-aging-gezichtsbehandling

De cellulaire DNA anti aging behandeling is een geavanceerde celvernieuwende en celbeschermende anti aging behandeling. Bijzonder is de werking van de fruit stamcellen die zich in de unieke formule van werkstoffen bevinden. De fruit stamcellen dringen tot de diepste lagen van de huid door waar zij de huideigen stamcellen stimuleren en beschermen tegen vrije radicalen, zoals UV en andere schadelijke stoffen. Het stimuleren en beschermen van de huideigen stamcellen is zeer waardevol, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en huidverjonging.

Behalve fruit stamcellen bevat de unieke formule een hoge dosering werkzame sir2 proteïnen,vitamines en anti-oxidanten. De drie typen hyaluronzuur die hieraan zijn toegevoegd, zorgen voor intense hydratatie en de oligopeptiden stimuleren de aanmaak van elastine (zorgt voor soepelheid) en collageen (zorgt voor stevigheid). De behandeling zal de vitale conditie van de huid verbeteren waardoor deze een gladdere en jeugdigere uitstraling krijgt.

De cellulaire DNA anti aging behandeling bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– epileren of harsen indien gewenst (wenkbrauwen € 5,00 / wbr. en bovenlip € 10,00)
– speciale peeling
– cellulaire DNA anti aging masker
– insluizen van cellulaire DNA anti aging serum met ultrasound apparatuur
– cellulaire DNA anti aging dag- of nachtverzorging

Eenmalige behandeling als booster voor de huid  (45-60 min) – € 72,50
Vervolgbehandeling in kuurverband – € 65,00

Hydra H2O & zuurstof - € 72,50

Hydra H2O & zuurstof behandeling

water and bubbles vector 73390

De hydra H2O & zuurstof behandeling is speciaal samengesteld voor de vochtarme, droge en zeer droge huid. De producten en technieken die worden ingezet, richten zich op het intensief hydrateren van alle lagen van de huid. De vochtherstellende elementen, het hyaluronzuur en de rijke mineralen uit de zee geven de huid haar glans en soepelheid terug. Daarnaast geven de vitamines de huid nieuwe energie en zorgen de anti-oxidanten voor bescherming tegen vrije radicalen, zoals UV licht en andere schadelijke stoffen.

Deze behandeling is ook bijzonder geschikt als boost behandeling in of na de zomer of na een periode (vakantie) waarin de huid veelvuldig blootgesteld is aan de zon.

De hydra H2O & zuurstof behandeling bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– epileren of harsen indien gewenst (wenkbrauwen € 5,00 / wbr. en bovenlip € 10,00)
– speciale H2O lysing of scrub (afhankelijk van de huid)
– hydra H2O & zuurstof vlies masker
– insluizen hyaluron serum met ultrasound apparatuur
– hyaluron dag- of nachtverzorging

Eenmalige behandeling 45-60 minuten – € 72,50
Vervolgbehandeling in kuurverband – € 65,00

Gelaat beauty & lift - € 67,50

Beauty & lift gezichtsbehandeling

liftende gezichtsbehandeling

De beauty & lift gezichtsbehandeling pakt lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering intensief aan. Daarnaast wordt ingezet op het verbeteren en herstellen van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Om de huid goed voor te bereiden op de werkstoffen van de liftende producten wordt na de huidanalyse een fijne peeling met exfoliërende silica microdeeltjes aangebracht. Deze verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een optimale doorlaatbaarheid van de huid. Vervolgens wordt een ampul met hyaluron en elastine ingesluisd met ultrasoon apparatuur. Daarna volgt het ultra lifting en verstevigende masker. De behandeling wordt afgesloten met de revitaliserende skin relaxant crème. Na de complete behandeling voelt de huid strakker, steviger en heeft ze een prachtige glans.

Losse behandeling € 67,50 (60 min)
Gecombineerd met de decolleté beauty & lift behandeling € 99,00
Extra: epileren/harsen wenbrauwen € 5,00 / wbr. en bovenlip € 10,00

TIP: Supreme beauty & lift arrangement voor € 137,00 bestaande uit: een liftende gezicht & decolleté behandeling, een intensieve oog zone behandeling en de hals & kaak contour lift behandeling.

Oogzone hydratatie & lift - vanaf € 30,50

Oogzone hydratatie & lift

anti-aging-oogzone

De oogzone is zeer gevoelig voor veroudering en invloeden van buitenaf. Ook stress en vermoeidheid hebben een grote invloed op de uitstraling van de oogzone. Het is vaak de eerste plaats waar tekenen van veroudering te zien zijn: fijne lijntjes en rimpeltjes, donkere kringen, wallen en verlies van elasticiteit. Deze behandeling richt zich specifiek op het aanpakken hiervan. Het is een verstevigende en vochtinbrengende behandeling met plantstamcellen, oligopeptiden, hyaluronzuur en speciaal geselecteerde natuurlijke en biotechnologische werkzame ingrediënten.

De behandeling begint met een analyse van de huid in de oogzone. Daarna volgt een zachte reiniging en lysing voor het verwijderen van de dode huidcellen en het openen van de huid. De behandeling gaat ver met het aanbrengen en insluizen van intensieve werkstoffen met ultrasoon waarna de massage met speciaal serum en collageen masker volgt. De behandeling wordt afgesloten met een speciale oogcreme. De oogzone behandeling kan los geboekt worden of als aanvulling op een gezichtsbehandeling.

Losse behandeling € 40,50 (30 min)
In combinatie met een gezichtsbehandeling € 30,50.

Hals en kaak contour lift - vanaf € 31,50

Hals en kaak contour lift

nek-en-kaak-contour-lift-gezichtsbehandelingDeze behandeling met hoge concentraties werkzame stoffen richt zich op het liften van de hals en kaak contour. Nadat de huid is geanalyseerd en gereinigd, wordt een anti-aging peeling aangebracht die de huid sterk vernieuwt en de aanmaak van collageen stimuleert. Daarna wordt ampul met speciaal liposomes bio-serum ingesluisd. Dit serum is ontwikkeld om de elasticiteit van de huid te versterken. Daarover volgt een modellerend masker dat de huid verstevigt en de huidspanning verbetert. Als afsluiting wordt een frisse en revitaliserende creme aangebracht.

Deze behandeling is niet alleen geschikt voor de huid die al veroudering laat zien, maar zeker ook wanneer de eerste tekenen van veroudering en huidverslapping zichtbaar worden. Het geeft de huid een boost en extra stevigheid die u thuis kunt onderhouden met uw eigen producten als ze daar geschikt voor zijn of met producten uit de salon. Deze behandeling is uitstekend te combineren de luxe gezichtsbehandeling of met de beauty en lift gezichtsbehandeling.

Losse behandeling € 41,50 (30 min)
In combinatie met een gezichtsbehandeling € 31,50

Decolleté beauty & lift - vanaf € 31,50

Decolleté beauty & lift

decolleté beauty en lift behandelingBehalve de huid van het gezicht en hals wordt ook het decolleté veelvuldig blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Een voorbeeld hiervan is zonlicht, één van de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering en ongelijk pigment. Daarnaast wordt, naarmate we ouder worden, de huid van het decolleté dunner en slapper waarbij ook ongewenste lijntjes en rimpels ontstaan. In het begin zijn deze zichtbaar na het opstaan, vooral als u op uw zij heeft geslapen en verdwijnen ze in de loop van de dag. Dit verdwijnen gaat steeds langzamer, totdat de rimpeltjes en lijnen aanwezig blijven en steeds dieper worden.

De decolleté beauty en lift behandeling richt zich op het voorkomen en veminderen van lijntjes, rimpels en ongelijk pigment. Daarnaast wordt ingezet op het verbeteren en herstellen van de elasticiteit van de huid. De huid voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans.

Losse behandeling € 41,50 (30 min)
In combinatie met de een gezichtsbehandeling € 31,50.

Combineer de decolleté bijvoorbeeld met de gelaat beauty & lift behandeling (€ 99,00)

Naast de decolleté beauty en lift is er in de salon nog een andere behandeling voor het decolleté die zich specifiek richt op huidverbetering en -vernieuwing: de peeling.

Microdermabrasie - € 67,50

Microdermabrasie – gezicht en decolleté
Door tal van invloeden (zonlicht, roken, veroudering, slechte doorbloeding etc.) kan de huid er minder mooi uitzien. Bij microdermabrasie wordt met behulp van een diamanten kopje een deel van de bovenste huidlaag pijnloos verwijderd. Daardoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd (anti-aging) en komen de onderliggende huidcellagen aan de oppervlakte te liggen. Deze lagen zijn jonger, mooier en egaler van kleur.

microdermabrasie

Het huidoppervlak is na de behandeling zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur. Een eenmalige behandeling is een echte boost voor de huid en kan zowel op het gelaat als op het decolleté worden toegepast. In kuurvorm (vanaf drie behandelingen) kan verbetering van de huidstructuur (oa. poriën), vermindering van pigmentvlekjes en verfijning van rimpels en lijnen worden bereikt.

De microdermabrasie behandeling duurt 45-60 minuten en bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– epileren of harsen indien gewenst (wenkbrauwen € 5,00)
– milde lysing
– microdermabrasie
– kalmerend masker
– hydraterende en anti-aging lotion
– dag- of nachtverzorging

Behandeling gelaat € 67,50
Behandeling decolleté € 57,50
Behandeling gelaat en decolleté € 115,00

Een serie of combinatie van behandelingen wordt op maat voor u samengesteld met een bijpassend tarief.

Pigment whitening - € 79,50

Pigment Whitening

pigment-whitening-gezichtsbehandelingPigment verschilen in de huid, ook wel pigment vlekjes of verkleuringen genoemd, verschijnen naarmate we ouder worden of door de schadelijke invloed van de zon. Een van de belangrijkste oorzaken is het dunner worden van de huid. De pigment verschillen in alle lagen van de huid worden hierdoor meer en meer zichtbaar. Zeker wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon zijn de verschillen vaak goed zichtbaar.

De whitening producten pakken de pigment verschillen aan en zorgen voor diepe hydratatie en voeding van de huid. De speciale peeling stimuleert de celvernieuwing waardoor een anti-aging effect optreedt en het aanwezige pigment wordt vermindert. Ook remmen de werkstoffen in de peeling de aanmaak van nieuw pigment.

De pigment whitening gezichtsbehandeling bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– epileren of harsen indien gewenst (€ 5,00)
– speciale whitening peeling
– kalmerend whitening masker
– whitening dag- of nachtverzorging

Hoe uw pigment het beste te behandelen is, is van een aantal factoren afhankelijk, zoals wat de oorzaak van het pigment is. Er zijn vrijwel altijd meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

De pigment whitening behandeling duurt 45-60 minuten.
1 behandeling – € 79,50
vervolgbehandeling in kuurverband – € 69,50

Eye anti-age & pigment peeling - € 69,50

Eye anti-age & pigment peeling
anti-aging-oogzone

De huid rond de ogen is vaak de eerste plek waar tekenen van verouderdering zichtbaar worden. De huid wordt slapper en dunner, er verschijnen lijntjes en ook de kleur van de huid wordt soms donkerder. Het toepaasen van een peeling is een van de meest effectieve manieren om de huid weer te verbeteren en huidvernieuwing te stimuleren. De stoffen die tijdens de peeling aangebracht worden, verwijderen op ultra zachte wijze lagen huicellen van de bovenste huidlaag. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en ook de hydratatie van de huid wordt verbeterd. De onderliggende huidcellagen die aan de oppervlakte komen te liggen zijn jonger, mooier en egaler van kleur. Het huidoppervlak is na de behandeling zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur.

De peeling kan bij ieder huidtype worden toegepast en werkt effectief tegen:
– verslapte en dunner geworden huid
– pigment verkleuringen
– donkere kringen
– lijntjes en rimpeltjes

Eye peeling
Er wordt in de schoonheidssalon gewerkt met de eye peeling van Medik8, bestaande uit 20% amandelzuur & melkzuur en hoogwaardige anti-aging en anti-pigment werkstofcomplexen.

Over keuze voor de eye peeling krijgt u advies van de schoonheidsspecialiste op basis van een huidanalyse en intakegesprek. Hierin krijgt u ook meer uitleg over de werking van de peeling, eventuele contra indicaties, de effecten en het te verwachten resultaat. Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Een eenmalige peeling kunt u zien als een boost voor de huid. Bij een kuur van minimaal vier en maximaal zes behandelingen, mede afhankelijk van de conditie van de huid en het verloop van de behandelingen, vindt er een verbetering van de huid in de oogzone plaats. Tijdens de kuur komt u wekelijks of eens in de twee weken naar de salon voor een behandeling. Er vindt vrijwel geen irritatie of vervellen van de huid plaats en de behandeling is nagenoeg pijnloos.

Om om de behandeling thuis te ondersteunen en het effect te behouden cq. nog verder te verbeteren is er de dark cirkles eye cream.

In verband met het sterke effect van de zon wordt in juni, juli en augustus de peeling niet toegepast tijdens behandelingen.

Eenmalige behandeling gelaat € 69,50
Een serie of combinatie van behandelingen wordt op maat voor u samengesteld met een bijpassend tarief.
Dark cirkles eye cream € 41,00

Mesotherapie/micro needling - € 165,00

Mesotherapie / micro needling

micro-needling-medik8

Mesotherapie, ook wel micro needling genoemd, is de techniek om huidverjonging en huidverbetering te bereiken van binnenuit. Tijdens de behandeling wordt ingewerkt op de diepste lagen van de huid. Doordat er een speciale, hoog gedoseerde cocktail van hyaluronzuur, aminozuren, enzymen en vitaminen direct in deze lagen wordt ingebracht, is de werking van de stoffen optimaal. Stofwisselingsprocessen in de huid verbeteren en krijgen een boost. De huid verjongt, heeft hernieuwde energie en krijgt een frisse uitstraling. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Dit zorgt voor een stevigere en veerkrachtigere huid. Het is ook mogelijk om de behandeling plaatselijk uit te voeren op bijvoorbeeld het voorhoofd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen & leeftijden. Uitgevoerd op jongere leeftijd (30+) helpt het ook om huidveroudering te voorkomen. Een eenmalige behandeling kunt u zien als een boost voor de huid. In kuurverband kan er een sterke verbetering van de huid worden bereikt.

Mesotherapie is in het bijzonder geschikt voor:
– verminderen van rimpels
– verfijning van de (grovere) poriën
– verminderen van pigment vlekjes/vlekken
– verbeteren van littekens

Hoe werkt de meso roller – needling?
Tijdens de behandeling wordt er met de meso roller over de huid gerold. Deze meso roler bevat zeer fijne naaldjes (0,5 mm lang) die microkanaaltjes tot in de diepere lagen van de huid creëren. Hierdoor wordt het weefsel sterk gestimuleerd om zich te vernieuwen. Daarnaast kunnen de actieve werkstoffen direct bij de cellen komen, zodat er een optimale werking kan plaatsvinden. Omdat bij deze behandeling letterlijk openingetjes in de huid ontstaan, is hygiëne bijzonder belangrijk en wordt bij iedere klant een nieuwe meso roller gebruikt.

De mesotherapie behandeling duurt 45-60 minuten en bestaat uit:
– huidanalyse
– oppervlaktereiniging
– epileren/ harsen is niet mogelijk, omdat needling ook op wenbrauwen/bovenlip wordt toegepast
– needling behandeling met de naaldroller
– kalmeren van de huid met cold hand apparatuur
– anti aging masker met anti-oxidanten
– kalmerende, anti-aing verzorging

U krijgt een flacon kalmerende lotion en verzorgende crème me naar huis om de huid thuis in de dagen na de behandeling optimaal te kunnen verzorgen.

In verband met het sterke effect van de zon op de huid wordt mesotherapie in juni, juli en augustus niet toegepast tijdens behandelingen.

Eenmalige behandeling € 165,00
Kuur van 3 behandelingen € 665,00
Kuur van meer dan 3 behandelingen op aanvraag

stralend_gezicht

Reserveer hier via de online agenda

U kunt alle behandelingen online reserveren, met uitzondering van botox/filler behandelingen.

Bij Blush kunt u met PIN en contact betalen. Betaling met creditcard is niet mogelijk.

Neem direct contact op

Like schoonheidssalon Blush en Blush botox en Fillers op Facebook voor nieuws, tips en acties.