Over Blush beauty in balans

 Als schoonheidsspecialiste vertel ik u graag meer over mijn schoonheidssalon in Best.

Iedere mens is uniek en zo ook ieder lichaam en iedere huid! Dat is het uitgangspunt bij alle behandelingen in de salon.

Beauty in balans
Beauty staat voor schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Een mooie, stralende huid geeft een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Dat verdient ieder mens!

De schoonheidssalon

De schoonheidsalon, met de ingang aan de voorkant van het huis, heeft een eigen badkamer, kleedruimte en toilet. Ook is er voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein en in de nabije omgeving. In de salon is er naast de luxe behandelstoel een comfortabele set lounge stoelen aanwezig. Eventuele gasten die met u mee komen, kunnen hier plaatsnemen tijdens de behandeling.

Botox en filler behandelingen

Ook onze behandeling met botox en fillers vinden plaats in de mooie en ruime schoonheidssalon. Deze behandelingen worden uitgevoerd door mijn partner Dokter Jean-Paul Kleijne. Ik assisteer bij deze botox en filler behandelingen en geef daarbij waar nodig en gevraagd als schoonheidsspecialiste advies over aanvullende mogelijkheden voor huidverbetering. Ook voor het maken van afspraken kunt u bij mij terecht.

Vivian Albers schoonheidsspecialiste Blush in Best

Vivian Albers
Uw schoonheidsspecialiste in
regio Best – Eindhoven

cosmetisch arts Jean Paul botox en fillers

Dokter Jean-Paul Kleijne
Uw cosmetische arts in
regio Best – Eindhoven

gezichtsbehandeling met kaviaar
belotero filler

Merken in de schoonheidssalon

Voorafgaand aan de eerste behandeling in de salon nemen we een aantal vragen met u door. Het is prettig om zo op een ontspannen manier kennis te maken en het geeft inzicht in uw wensen en bijvoorbeeld eventuele allergieën. In de salon werk ik met de producten van de gerenommeerde merken Yellow Rose en Medik8. Deze geven prachtige resultaten bij de behandelingen door de hoge concentraties werkzame stoffen en zijn ook in de salon verkrijgbaar.

De producten zijn uiteraard niet op dieren getest en op basis van natuurlijke en plantaardige stoffen zonder paraffine, parfum en parabenen.

Merken botox en fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden de merken Azzalure, Bocouture, Belotero, Restylane, Radiesse, Etermis en Neauvia gebruikt. Mijn partner Dokter Jean-Paul Kleijne en ik kiezen hier bewust voor, omdat kwaliteit, veiligheid en en uw tevredendenheid bij ons voorop staan.

Op de pagina Behandelingen vindt u een uitgebreid overzicht en meer informatie over de behandelingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact via e-mail, telefoon 06-15823598 of stuur ons een bericht via het contactformulier.