Schoonheidsspecialiste Vivian Albers heet u welkom

Over Blush beauty in balans

 Als schoonheidsspecialiste vertel ik u graag meer over mijn schoonheidssalon in Best.

ontspannen bij blush beauty en wellnessIedere mens is uniek en zo ook ieder lichaam en iedere huid! Dat is het uitgangspunt bij alle behandelingen in de salon.

Beauty in balans
Beauty staat voor schoonheid, zowel van binnen als van buiten! Een mooie, stralende huid geeft een goed gevoel en dat verdient ieder mens. Omdat stress, drukte en gebeurtenissen in het leven een grote invloed op de balans tussen lichaam en geest hebben, is wellness een belangrijk onderdeel van alle behandelingen in de salon. In een ontspannen en luxe omgeving kunt u helemaal tot rust komen, waarbij u geniet van de behandelingen, heerlijke producten en de tijd even onbelangrijk is!

De schoonheidssalon

De schoonheidsalon, met de ingang aan de voorkant van het huis, heeft een eigen badkamer, kleedruimte en toilet. Ook is er voldoende parkeerruimte op eigen terrein. In de salon is er naast de luxe behandelstoel een comfortabele set lounge stoelen aanwezig waar u, als u met meerdere dames of heren bent, even heerlijk kunt ontspannen.

Botox en filler behandelingen

Ook onze behandeling met botox en fillers vinden plaats in de mooie en ruime schoonheidssalon. Deze behandelingen worden uitgevoerd door mijn partner Dokter Jean-Paul Kleijne. Ik assisteer bij deze botox en filler behandelingen en geef daarbij waar nodig en gevraagd als schoonheidsspecialiste advies over aanvullende mogelijkheden voor huidverbetering.

Vivian Albers schoonheidsspecialiste Blush in Best

Vivian Albers
Uw schoonheidsspecialiste in
regio Best – Eindhoven

DSC 0054

Merken in de schoonheidssalon

Voorafgaand aan de eerste behandeling in de salon neem ik een aantal vragen met u door. Het is prettig om zo op een ontspannen manier kennis te maken en het geeft inzicht in uw wensen en bijvoorbeeld eventuele allergieën. In de salon werk ik met de producten van de gerenommeerde merken Yellow Rose en Medik8. Deze geven prachtige resultaten bij de behandelingen door de hoge concentraties werkzame stoffen en zijn ook in de salon verkrijgbaar.

De producten zijn uiteraard niet op dieren getest en op basis van natuurlijke en plantaardige stoffen zonder paraffine, parfum en parabenen. Daarnaast zet ik biologische, hypoallergene en Ayurvedische wellness oliën in bij de behandelingen, welke diep inwerken op lichaam en geest.

Merken botox en fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden de merken Azzalure, Bocouture, Belotero, Restylane, Radiesse, Etermis en Neauvia gebruikt. Mijn partner Dokter Jean-Paul Kleijne en ik kiezen hier bewust voor, omdat kwaliteit, veiligheid en en uw tevredendenheid bij ons voorop staan.

Op de pagina Behandelingen vindt u een uitgebreid overzicht en meer informatie over de behandelingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact via e-mail of telefoon 06-15823598. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier of een afspraak maken via de online agenda op de pagina Contact.

minerale make up assortiment

Minerale make-up

Deze nieuwste trend en innovatie op het gebied van make-up is nu verkrijgbaar bij Blush. Minerale make-up bevat enkel puur natuurlijke mineralen en geeft een prachtige egale teint. De bijzondere mineralen hydrateren en werken, doordat ze het zonlicht weerkaatsen, als een SPF 15!

In tegenstelling tot andere producten sluiten ze de huid niet af en voelen vederlicht aan. Met verschillende tinten vloeibare foundation (€ 19,50), diverse terracotta poeders (€ 16,50) en prachtige kleuren oogschaduw is er altijd een tint die perfect bij uw huid past. Lees hier meer over minerale make-up.