Over Blush beauty in Best – Eindhoven

 Wij, dokter Jean-Paul Kleijne en huid expert Vivian Albers, vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze beauty en injectables kliniek.

Iedere mens is uniek en zo ook ieder lichaam en iedere huid! Dat is het uitgangspunt bij alle behandelingen in de kliniek.

Beauty in balans
Beauty staat voor schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Een mooi, stralend gezicht geeft een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Dat verdient ieder mens!

De kliniek

Onze kliniek is gelegen in de wijk Heivelden, op enkele minuten van de snelweg en bushalte. Er is voldoende gratis parkeerruimte op eigen terrein en in de nabije omgeving. U bent van harte welkom om iemand mee te nemen als u voor een consult of behandeling naar ons toe komt.

Botox en filler behandelingen

De behandelingen met botox en fillers vinden plaats in de mooie en ruime praktijkruimte. Deze behandelingen worden uitgevoerd door Dokter Jean-Paul Kleijne. Vivian assisteert bij deze botox en filler behandelingen. Ze geeft daarbij waar nodig en gevraagd als huid expert advies over huidverbetering met beauty producten. Ook voor het maken van afspraken kunt u bij haar terecht.

Vivian Albers schoonheidsspecialiste Blush in Best

Vivian Albers
huid expert in
regio Best – Eindhoven

cosmetisch arts Jean Paul botox en fillers

Dokter Jean-Paul Kleijne
Uw cosmetische arts in
regio Best – Eindhoven

gezichtsbehandeling met kaviaar
belotero filler

Merken beauty producten

Als huid expert kan Vivian u advies geven, als u dat prettig vindt, over huidverbetering en welke producten u daar het beste bij kunt gebruiken. Ze heeft veel kennis en ervaring met de producten van Medik8 en Restylane skincare. Deze geven prachtige resultaten door de hoge concentraties werkzame stoffen en zijn in de salon of online verkrijgbaar.

De producten zijn uiteraard niet op dieren getest en op basis van natuurlijke en plantaardige stoffen zonder paraffine, parfum en parabenen.

Merken botox en fillers

Voor de behandelingen met botox en fillers worden de merken botox Azzalure, Allergan en Bocouture en fillers van Belotero, Stylage, Restylane, Radiesse, Etermis en Neauvia gebruikt. Wij kiezen hier bewust voor, omdat kwaliteit, veiligheid en en uw tevredendenheid bij ons voorop staan.

Op de pagina Behandelingen vindt u een uitgebreid overzicht en meer informatie over de behandelingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact via e-mail, telefoon 06-23704229 of stuur ons een bericht via het contactformulier.