Over Blush Injectables

Botox en filler behandelingen

Bij Blush injectables ben je verzekerd van een veilige behandeling met bekende merken botox en fillers. We gebruiken de botox van Azzalure, Allergan en Bocouture en fillers van Belotero, Stylage, Restylane, Radiesse, Etermis en Neauvia. Alle behandelingen worden uitgevoerd door dokter Jean-Paul Kleijne. Hij is een ervaren cosmetisch arts die gespecialiseerd is in alle behandelingen met botox en fillers, zo ook de moeilijkere en meer risicovolle behandelingen zoals de neuscorrectie met fillers en V-shape behandeling met botox.

Migraine, overmatig zweten, tanden knarsen

Botox is een medicijn dat niet alleen helpt om rimpels tegen te gaan, maar je ook van andere problemen af kan helpen. Bijvoorbeeld bij migraine kan botox jouw klachten enorm verminderen. Ook zorgt een botox behandeling voor droge oksels, voeten en handen bij overmatig zweten. Tot slot stopt botox ook het tanden knarsen, zodat je mooie tanden houdt en een hoge tandartsrekening voorkomt.

Huidproblemen

Wanneer je problemen hebt met jouw huid, zoals veel puistjes, onzuiverheden, pigment vlekken of wat dan ook, kun je bij huidexpert Vivian terecht. Al meer dan 10 jaar helpt ze vrouwen en mannen op weg om weer een mooie, egale huid te krijgen met de producten van Medik8 en Restylane skincare.

huidproblemen

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Wij helpen je graag verder!

De kliniek

De kliniek is te vinden in de wijk Heivelden in Best bij Eindhoven. Binnen een paar minuten nadat je de afslag van de snelweg hebt genomen, sta je al bij ons voor de deur. Je kunt op ons eigen terrein of in de buurt gratis parkeren. Kom je met de trein of bus? Geen probleem! Vanaf het treinstation ben je met de bus in 8 minuten bij ons.

Ons team

  • Dokter Jean-Paul Kleijne: uw cosmetische arts in regio Best – Eindhoven
  • Vivian: huid expert in regio Best – Eindhoven

Wie neem je mee?

Vind je het fijn en gezellig om iemand mee te nemen? Dat mag! Jouw vriend/vriendin, vader/moeder of wie je ook graag meeneemt als support is welkom. Tip: houd het bij 1 of 2 personen, zodat het niet te druk voor jou wordt tijdens de uitleg en behandeling.

Vivian en Jean-Paul

Stel jouw vraag