Ben je bij ons geweest en wil je een recensie geven? Dat vinden we heel fijn!

Recensies

Graag delen wij jou hoe onze klanten de behandelingen ervaren en wat zij van ons vinden. Vanwege privacy wensen worden persoonlijke gegevens soms beperkt weergegeven.

Vragen, een afspraak maken of meer informatie?

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan horen we dat graag! Meer informatie over de botox en filler behandelingen is ook te vinden bij:

Recensies van onze klanten bij Blush – botox, fillers en huidproducten

Ik ben heel tevreden met mijn botox behandeling. Over een paar maanden kom ik zeker terug voor een nieuwe behandeling. En dank je wel voor de goede uitleg van jullie!

Mijn eerste behandeling was het oplossen van mijn lip fillers. Voorheen had ik het namelijk ergens anders laten doen, wat slecht afliep met veel bulten en ongelijkheid. Toen hoorde ik over dokter Jean-Paul en waren veel klanten zeer tevreden, waaronder ik mezelf ook als een zeer tevreden klant kan noemen! Ben zo goed en vertrouwd behandeld, dat ik het vertrouwen in “je lippen laten doen” weer helemaal terug heb, en met een fijn en mooi gevoel naar mijn lippen terug kan kijken. Super bedankt voor dit natuurlijk mooi resultaat met Restylane fillers.”

“Ik ben erg tevreden met het resultaat en het ziet er heel mooi en natuurlijk uit. Precies wat ik wilde. Ook mijn vriendinnen vinden het heel erg mooi geworden bij mij!”

“Ik vind het belangrijk om er goed uit te blijven zien. Daarom ga ik voor een behandeling met botox en fillers naar Jean-Paul en Vivian. Het zijn fijne mensen die hun vak verstaan.”

“Ik had goede verhalen gehoord over Jean-Paul dus ben ik voor mijn lippen ook naar hem gegaan. Hij vond bij mijn gezicht de Stylage filler het beste passen. Ik heb er zelf geen verstand van dus heb gedaan wat hij zei. Ik ben super blij met het volume en ook het harte is nu veel mooier dan van mijn eigen lippen”

“De zware tijd die ik privé heb gehad de afgelopen jaren was goed te zien in mijn gezicht. Mijn vraag was een frissere kop die niet plastic is. Naar mijn idee een aardige uitdaging, maar Jean-Paul was direct enthousiast. Mijn huid was nog goed zei hij tijdens het consult, het ging echt om het volume. Ik had er een goed gevoel bij en heb gewoon op hem vertrouwd. En na de behandeling zag je het ook gelijk. Ik kan er weer tegen de komende tijd.”

“De eerste keer pakte de botox bij mij niet goed. Dat komt heel af en toe wel eens voor legde dokter Kleijne uit. Ik mocht toen terugkomen en gratis is er een nieuwe behandeling gedaan met een ander merk. Ik ben nu zeer tevreden. De fronsrimpel is helemaal weg en rond mijn ogen ziet het er ook veel beter uit, zelfs mijn wallen zijn verminderd.”

“Ondanks dat ik nog jong ben, zie ik er altijd vermoeid uit. Deels komt dat door het moederschap en de slapeloze nachten. Maar ook voor de kinderen zag ik al geultjes en donkere kringen bij mijn ogen. Na lang nadenken, heb ik besloten om mezelf deze behandeling te gunnen. We zijn nu vier weken verder en zo fris als ik er nu uitzie heb ik er in geen jaren uitgezien. Ik ga het zeker bijhouden!”

“De rimpels op mijn neus werden steeds dieper. De eerste keer dat ik het met botox heb in laten spuiten pakte het niet helemaal goed. Dat vond ik wel jammer. De dokter had vooraf verteld dat dat wel eens kan gebeuren. Ik ben toen terug gegaan en hij heeft er nog wat extra botox bijgezet. Dit zonder extra kosten, prima service.”

“Een scherpere kaaklijn geeft mijn gezicht meer expressie, ik hou van de scherpere lijn en dat is goed gelukt. De fronsrimpel is er nog niet, maar zal er wel komen. Dat wil ik voor zijn dus heb ik er botox in laten zetten. Ik voelde er helemaal niks van, de kaaklijn voel je trouwens ook niet echt. Prima zaak, Blush!”

“Jean-Paul is mijn vaste arts, hij kent mijn gezicht en weet precies wat ik wil. De botox past hij daarop aan, zodat het er natuurlijk uit blijf zien. Ik kan het mannen echt aanraden!”

“Hoi Vivian, het is perfect gegaan, dus geen controle afspraak. Maak weer een nieuwe afspraak als het uit gaat werken.”

“Wat een fijne ontvangst, zeer netjes geholpen en te woord gestaan en duidelijke uitleg. Kortom een aanrader.”

“Doordat ik het nodige heb meegemaakt en door huidveroudering, zag ik er niet meer uit zoals ik mij voel. Een facelift leek mij de enige oplossing. Toen ik er achter kwam dat een liquid facelift ook bestond, was ik blij dat een operatie niet nodig was. Dokter Kleijne heeft mijn gezicht uitgebreid bekeken en zoals hij dat noemt een behandeling op maat samengesteld. De facelift is in meerdere behandelingen uitgevoerd, zodat hij steeds goed kon bepalen wat er nog nodig was. Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat en hoe natuurlijk het eruit ziet.”

“Toen ik met botox begon had ik echt een diepe fronsrimpel. Zelfs als ik niet fronste zag je een diepe rimpel. Dokter Kleijne legde uit dat hij het in 1 behandeling niet op kon lossen, maar als ik vol zou houden met de tijd het beter zou worden. De huid zou dan zichzelf herstellen. We zijn nu anderhalf jaar verder en ik moet zeggen het is echt zo. De plooi is weg, er staan alleen nog een paar streepjes. Ook die zullen met de tijd nog weggaan. Ik raad botox zeker aan voor als je van je rimpels af wilt.”

“Ik ben geboren met een iets scheve neus. Hoe ouder ik word, hoe meer ik me eraan stoorde. Via mijn vriendin ben ik bij Blush gekomen voor een neuscorrectie met fillers. Een operatie zie ik niet zitten, dus dit is perfecte oplossing. Aan de manier van werken, merk je dat de dokter weet wat hij doet. Het ziet er top uit!”

“Eindelijk de stap gezet om mijn gezicht te verbeteren en ik ben er zeer content mee.”

“De behandeling is goed gelukt en ben blij het resultaat.”

“Dokter Kleijne is een ervaren cosmetische arts die goed werk levert.”

“Al geruime tijd gebruik ik botox om mijn rimpels tegen te gaan en ben hier zeer tevreden over. Dokter Kleijne weet precies de juiste hoeveelheid te spuiten, zodat het mooi glad is en het er toch natuurlijk uitziet!”

“Doordat mijn neuscorrectie met fillers kon worden gedaan, hoef ik nu geen dure en gevaarlijke operatie te krijgen. Dokter Jean-Paul heeft alles goed uitgelegd en het deed niet veel pijn. Ik ben er heel blij mee en heb nu eindelijk mijn perfecte neus.”

“Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Het is zelfs nog beter dan de behandeling die ik de eerste keer heb gehad (en die was veel duurder). Ik krijg veel complimenten dat ik er zo goed uitzie 😉  Jullie zien mij absoluut terug!”

“Voordat ik bij Vivian kwam gebruikte ik allerlei soorten creme. Het was maar net wat ik tegenkwam en ik wist ook niet wat ik moest kiezen. Vivian heeft mij goede uitleg gegeven over wat mijn huid nodig heeft en ik mocht monsters thuis proberen. Samen hebben we toen producten gekozen die goed zijn voor mij huid en fijn aanvoelen. Ik heb ze nu een paar maanden en zie ook echt verschil.”

“Ik ben voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor een behandeling van mijn lippen. Ik had al vaker mijn lippen laten doen dus het was niet nieuw voor mij. De verdovingscrème die ze hebben werkte heel goed. Ik heb er niks van gevoeld en mijn lippen zijn precies geworden zoals ik wil. Ik ben dik tevreden!”

“Ondertussen al een paar keer bij art de la beaute geweest en ontzettend tevreden! Er word genoeg tijd en aandacht aan je besteed waardoor je echt gewaardeerd word als klant. Super blij ook met ‘t altijd natuurlijke resultaat van mijn fillers, voor mij nooit anders meer!”

Ik ben zo tevreden over julie ik voel me zelf zo veel meer zelfverzekerder omdat ik bij julie ben geweest julie weten precies wat te zeggen en daar door voel ik me ook heel veilig supper bedankt voor alles en tot snel!”
🤩

“Ik ben heel tevreden. M’n frons is niet helemaal weg maar echt een heel stuk minder. Als t weer nodig is maak ik zeker weer een afspraak.”

Hoi vivian
Beetje late reactie! Maar ik wil ff zeggen dat ik de behandeling goed ervaren heb en ben zeer tevreden met het resultaat 👄😀
Groetjes janny
Ik was al heel lang op zoek naar een goede arts/kliniek en die heb ik zeker gevonden nu! Hele aardige mensen, ze nemen echt de tijd voor je en de behandelingen zijn haast pijnloos door de goede verdoving! Het is echt een aanrader, ik ben er heel blij mee en ga hier zeker vaker terug komen!