Top Selectie

Nu botox en fillers niet mogelijk zijn, zijn jouw huidproducten nog veel belangrijker. Onze skin experts hebben een selectie voor jou gemaakt van de must haves. Ze helpen oa. bij het ondersteunen het volume van fillers, de poriën verfijnen en fijne lijntjes en spierspanning verminderen (botox-like-effect). Twijfel je over wat jouw huid nodig heeft, vraag dan gratis en persoonlijk advies aan onze skin experts!

Medik8 Mutiny lip balm

Deze lipbalsem houdt jouw lippen soepel en gehydrateerd. Met natuurlijk hyaluronzuur dat vocht aantrekt, ondersteunt zo ook jouw hyaluronzuur fillers in de lippen. Deze balmsem droogt de lippen niet uit, zoals veel andere balsems wel doen. De lippen blijven zacht en comfortabel aanvoelen!

Liquid Peptides Serum

Hyaluronzuur hydrateert en ondersteunt het volume van fillers, peptides stimuleren collageenproductie, Agrilox vermindert expressielijnen (botox-like-effect) en prebiotica verbeteren de gezondheid van de huid. Een echte topper als het over huidverbetering en anti-aging gaat!

Medik8 Essential CSA Kit

Hoge korting! Prijs losse producten € 177,85. In deze kit slechts € 109,50!

Perfecte combinatie van Surface Radiance Cleanse reiniger met licht peeling effect, Medik8 anti-aging dagcrème met vitaminen complex en SPF30 en nachtcrème met Vitamine A voor een gladdere huid en fijnere poriën.

Crystal retinal night creme-serum

Dit nachtserum bevat Vitamine A, de wetenschappelijk bewezen stof die de celvernieuwing en collageen in de huid stimuleert. Vermindert rimpels en lijntjes en verfijnt de poriën. Maakt de huid egaler en gladder met een frisse uitstraling!

Medik8 C-tetra Cream Day & Night

Medik8 C-Tetra Cream® dag/nacht crème is de vitaminen en hyaluronzuur-vochtbooster voor iedere huid. Lichte textuur, trekt snel in, gladde huid en perfecte basis voor make-up!

Surface Radiance Cleanse

De basis van een mooi, gezonde huid is een schone huid. En je kunt met de juiste reiniger ook jouw huid verbeteren. Deze Surface Radiance Cleanse reinigt en geeft meteen een licht peeling effect. Zo krijg je een schone huid die gladder is met fijnere poriën en kunnen jouw andere huidproducten beter en dieper werken.