Belotero Revive skinbooster

Een gezonde, frisse en jonge huid behouden in drukke tijden is soms lastig. Gezellige feestjes, een drukke carrière en een reislustig leven zijn natuurlijk leuke en belangrijke activiteiten in je leven maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide en droge huid. Goed voor je huid zorgen is daarom verstandig.

Belotero Revive zorgt ervoor dat jouw huid er fris en stralend uit blijft zien. Het hyaluronzuur helpt om huidveroudering en rimpels te voorkomen. Glycerol verbetert de vochtbalans in de huid, zo komt er een mooie shine op jouw gezicht. Met Belotero Revive ben je altijd selfie-ready!

Past Belotero Revive bij jouw huid?

Belotero Revive verbetert de huidkwaliteit en is met name geschikt voor de huid die nog geen of weinig huidveroudering vertoont. Het is echt een hydratatie en anti-aging booster. Dus wil jij rimpels voorkomen en genieten van een mooi, gladde en frisse huid dan is dit de perfecte treatment voor jou.

Over Belotero Revive behandeling

  • Met een ultra dun naaldje wordt de gel van Belotero Revive in de huid gezet. Dit doet vrijwel geen pijn en je ziet na de behandeling niet echt zwelling of blauwe plekken.
  • Belotero Revive wordt op de onderzijde van het gezicht gebruikt, van onderzijde ogen tot kaaklijn.
  • 1 sessie is met 2 ml. product, aan iedere zijde 1 ml.
  • Na een paar dagen geniet je van die frissere huid.
  • Het effect houdt gemiddeld 6-9 maanden aan.
  • Advies 1-2 x per jaar een behandeling voor optimaal effect.

Belotero Revive Prijzen

De behandeling wordt gegeven door dokter Jean-Paul of dokter Yulia. Zo ben je verzekerd van een veilige behandeling met mooi resultaat.

1 behandeling met 2 ml. Belotero Revive / € 299,-