Sculptra

Sculptra Shine pakket met € 50,- korting

Sculptra is het product als je een gladdere en strakkere huid wilt krijgen op natuurlijke wijze. Sculptra stimuleert namelijk jouw eigen collageen. Jouw huid gaat zelf aan het werk om strakker en steviger te worden. Anders dan crèmes en drankjes wordt dit product in de huid geplaatst op precies de plek waar de collageenvezels zitten. Sculptra werkt dus heel effectief en precies op de plek waar jij het nodig hebt.

De voordelen van Sculptra:

  • Verstevigt en verstrakt de huid zonder volume toe te voegen. Hierdoor verandert de vorm van jouw gezicht niet, dat gebeurt bij hyaluronzuur fillers wel.
  • Het effect ontstaat geleidelijk en daarmee valt andere mensen het niet direct op. Na 6 weken zie je de eerste effecten en na 3-4 maanden is het collageen helemaal opgebouwd.
  • Omdat het resultaat jouw eigen collageen is, blijft het ook langer dan bij fillers. Tot wel 2 jaar na de behandeling merken mensen verschil in stevigheid en huidkwaliteit.
  • Sculptra kan bijna overal in het gezicht worden gebruikt, behalve bij de traangootjes en lippen.

Bij wie past een Sculptra behandeling?

  • Mannen en vrouwen tussen de 25 en 65 jaar die graag een strakkere en stevigere huid willen.
  • Wanneer je jouw eigen huid wilt verbeteren.
  • Als je houdt van een effect dat geleidelijk ontstaat en de vorm van het gezicht niet verandert.

Sculptra is geen filler

Sculptra is geen filler, maar een huidverbeterende injectable. Waar je met fillers volume herstelt/toevoegt, stimuleer je met Supltra het eigen collageen. Sculptra en fillers kunnen ook samen gebruikt geworden, onze arts kan je hierover adviseren.

Voor en na Sculptra behandeling

Hoe verloopt een Sculptra behandeling:

Sculptra wordt met een canule (lange naald met stompe punt) in de huidlaag gebracht waar het eigen collageen zich bevindt. Dit maakt Sculptra ook veel effectiever dan bijvoorbeeld crèmes, drankjes en pillen die je moet innemen. Het collageen wordt namelijk met Supltra gestimuleerd op precies de juiste plek.

Na de behandeling krijg je wat zwelling, deze verdwijnt met een paar dagen. Blauwe plekken komen weinig voor en het resultaat ontstaan geleidelijk. Het valt dus niet direct op, iets wat veel mensen erg fijn vinden aan Sculptra.

Sculptra mag alleen door getrainde en ervaren artsen worden ingezet. Bij ons zijn dat dokter Jean-Paul en dokter Yulia.

Kosten Sculptra behandeling

Sculptra tellen we niet per milliliter of zones, maar per flacon ookwel flesje genoemd. Bij een behandeling gebruiken we 1 of 2 flesjes. Hoeveel nodig is, hangt af van hoe groot het te behandelen gebied is en de conditie van de huid. Neem contact met ons op als je graag persoonlijk advies wilt.

Prijzen Sculptra

1 flacon / € 599,-

2 flacons / € 1198,-

Sculptra Shine pakket / € 727,-
1 flacon met 2 zones botox (frons met voorhoofd of kraaienpootjes) van € 777,- met € 50,- korting voor € 727,-

Vragen, meer informatie of een afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk contact en advies