Strakkere huid met Profhilo

Profhilo is een product met hoog gedoseerd hyaluronzuur dat de huid zichtbaar steviger en strakker maakt. Uniek aan Profhilo is dat het geen volume toevoegt, zoals gewone fillers dat wel doen. Het gezicht blijft dus dezelfde natuurlijke vorm houden waarbij de huid zelf strakker en gladder wordt.

Waar kan Profhilo worden gebruikt?

Profhilo huidverstrakking en huidverbetering is geschikt voor de huid vanaf 30 jaar en kan toegepast worden in verschillende gebieden:

 • vanaf het jukbeen de hele onderzijde van het gezicht
 • bij verslapping van de kaaklijn
 • bij rimpels en slappe huid op de wangen
 • voor het verstevigen van de huid in de nek
 • herstellen van het decolleté
 • verstevigen van de huid op de handen

Profhilo is een veilig product dat geheel door de huid wordt opgenomen. Het is geen permanent product, maar een hyaluronzuur dat de huid zichzelf laat verbeteren.

Resultaat van de Profhilo behandeling

De eerste keer zijn er twee behandelingen nodig met een tussentijd van 4 weken. Er wordt dan 2 keer 2 mililiter Profhilo in de huid geplaatst. Het resultaat en de huidverbetering bouwt zich langzaam op. Daardoor blijft het er altijd natuurlijk uitzien. Acht weken na de eerste behandeling is het resultaat helemaal te zien. Na 6-8 maanden kan er een boost behandeling worden gegeven om het resultaat te onderhouden. Dit is een eenmalige behandeling met 2 ml. Profhilo.

Hoe gaat een behandeling met Profhilo?

Profhilo mag alleen door een getrainde en ervaren arts worden geïnjecteerd. Bij Blush is dat Dokter Yulia Bulgakova- van den Corput. Hierbij gebruikt ze de speciale BAP techniek die hoort bij de Profhilo injectie-techniek. Dat houdt in dat er op 10 strategische punten in het gebied van de behandeling 0,2 ml. Profhilo hyaluronzuur wordt geplaatst. Uniek is dat het hyaluronzuuur zich vanuit deze punten zelf door de huid gaat verspreiden. Het speciale hyaluronzuur in Profhilo stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen en verstevigen. De huid wordt daardoor strakker, gladder en steviger.

Kosten Profhilo behandeling

 • Profhilo - eerste keer
  € 550,-
  2 behandelingen met totaal 4 ml.
 • Profhilo booster behandeling
  € 300,-
  1 behandeling met 2 ml.

Vragen, meer informatie of een afspraak maken

Stel ons een vraag