Strakkere huid met Profhilo

Profhilo is een product met hoog gedoseerd hyaluronzuur dat de huid intens hydrateert, zichtbaar steviger en strakker maakt. Uniek aan Profhilo is dat het geen volume toevoegt, zoals gewone fillers dat wel doen. Het gezicht blijft dus dezelfde natuurlijke vorm houden waarbij de huid zelf strakker en gladder wordt.

Het Profhilo huid serum versterkt en ondersteunt het effect en langdurig resultaat van de behandeling met Profhilo hyaluronzuur.

Waar kan Profhilo worden gebruikt?

Profhilo hydrateert de huid intens van binnenuit. De huid wordt gladder en steviger. Daarbij stimuleert Profhilo hyaluronzuur de huid om zichzelf te verbeteren. Profhilo kan bij iedere huid en leeftijd worden gebruikt.

Een behandeling met Profhilo kan in het gezicht, de hals en op de handen worden toegepast.

Profhilo is een veilig product dat geheel door de huid wordt opgenomen. Het is geen permanent product, maar een hyaluronzuur dat perfect door de huid wordt verdeeld.

Resultaat van de Profhilo behandeling

Bij een eenmalige behandeling met Profhilo wordt er in totaal 2 milliliter gebruikt. Dit wordt verdeeld in het gezicht, over de hals of over beide handen. Na de behandeling ziet de huid er gladder uit. Ook voelt de huid strakker aan en zie je een mooie, frisse glow.

Vier weken na de behandeling is het effect helemaal zichtbaar. Wil je nog meer versteviging dan kun je de behandeling nog een keer herhalen. Meestal is 1 behandeling voldoende.

Het effect van 1 behandeling houdt 6-8 maanden aan en daarna kan je weer 1 behandeling doen om het resultaat te onderhouden.

Voor en na Profhilo behandeling

Hoe gaat een behandeling met Profhilo?

Profhilo mag alleen door een getrainde en ervaren arts worden geïnjecteerd. Bij Blush zijn dat Dokter Yulia en dokter Jean-Paul. Hierbij gebruiken ze de speciale BAP techniek die hoort bij de Profhilo injectie-techniek. Dat houdt in dat er op 10 strategische punten in het gebied van de behandeling 0,2 ml. Profhilo hyaluronzuur wordt geplaatst. Uniek is dat het hyaluronzuuur zich vanuit deze punten zelf door de huid gaat verspreiden. Het speciale hyaluronzuur in Profhilo stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen en verstevigen. De huid wordt daardoor strakker, gladder en steviger.

Kosten Profhilo behandeling

  • Profhilo behandeling
    € 299,-
    1 behandeling met 2 ml.
  • Profhilo pakket
    € 550,-
    2 behandelingen met totaal 4 ml.

Vragen, meer informatie of een afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk contact en advies