Botox behandelingen en prijzen

Wij zijn dé specialist in het voorkomen en verwijderen van rimpels met botox. Ook voor andere botox behandelingen, zoals overmatig zweten, tandenknarsen of een mooie V-shape ben je bij ons op de juiste plek! En wist je dat botox ook helpt bij migraine en andere spanningsklachten? Onze dokters werken als een van de weinigen volgens de methoden van de neurologen in het ziekenhuis. Met onze kennis en kunde helpen we jou graag met jou graag verder.

De behandelingen worden uitgevoerd door dokter Jean-Paul Kleijne en dokter Yulia van den Corput Bulgarkova. Ze hebben beiden veel ervaring, zodat ze jou perfect kunnen helpen met jouw wensen. We gebruiken altijd echte botox, een veilig en geregistreerd medicijn dat alleen door een opgeleide arts mag worden geïnjecteerd.

Bang voor pijn of blauwe plekken?
Alle behandeling worden uitgevoerd met de allerdunste naald ter wereld; the invisible neelde. Dit naald je is zo dun dat je hem met het blote oog nauwelijks kunt zien. De behandeling is daardoor vrijwel pijnloos. Ook helpt het om blauwe plekken te voorkomen en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als ervoor. Zo kun je meteen weer verder met jouw dag.

Tot slot hebben we hele goed service; twee weken na de behandeling ben je welkom voor de gratis nacontrole. En mocht je vragen hebben, zijn we makkelijk te bereiken.

Botox behandeling