Meer V-vorm in gezicht geven met botox en fillers

De V-vorm in gezicht oftewel V-shape is al vele jaren het schoonheidsideaal voor de vrouw. Hoewel sommige vrouwen hiermee geboren worden, is het voor vele van ons een wens om meer V-vorm in gezicht te krijgen.

Vroeger kon dit alleen bereikt worden met hele dure en ingrijpende operaties. Tegenwoordig kunnen we de vorm van het gezicht veilig, snel en eenvoudig aanpassen met botox en fillers, de zogenaamde injectables.

Welke behandelingen nodig en mogelijk zijn voor V-vorm in gezicht, verschilt per persoon. En hangt natuurlijk ook af van iemands wensen. Onze gespecialiseerde arts Jean-Paul Kleijne kan tijdens een consult aangeven wat er bij u nodig is.

Overzicht van de behandelingen voor meer V-vorm in gezicht:

 •  Volume van de jukbeenderen / va.€ 478,-
  Met fillers op de jukbeenderen wordt de bovenkant van de V-vorm gemaakt en krijgt het gezicht meer contour.
 • Botox in oa. de kaakspieren (faceslimming) / € 299-
  Doordat de kaakspieren, kin en indien nodig mondhoeken ontspannen en slinken worden de wangen slanker en krijgt het gezicht meer contour.
 • Vorm van de kin verbeteren / va. € 239,-
  Wanneer de kin te vlak is of niet de juiste vorm heeft, kan deze verbeterd worden met fillers.
 • Kaaklijn contour verbeteren / va. € 478,-
  Door de kaaklijn steviger en scherper te maken, krijgt deze een betere en mooiere contour.

Interesse in een advies of behandeling?

Tijdens een persoonlijk consult kan Jean-Paul uitleggen wat er nodig en mogelijk is. Dit consult is gratis en vrijblijvend. U kunt er daarna thuis nog rustig over nadenken en als u de behandeling wilt een afspraak maken.

Wilt u na het consult meteen de behandeling, dan kunnen we als er botox nodig is deze meteen geven. Voor fillers is er altijd een vervolgafspraak nodig, omdat deze veel meer tijd vragen dan enkel een consult.

Als u vragen heeft of voor het maken van een consult afspraak kunt u contact met ons opnemen via 06-23704229, e-mail info@blushbest.nl of het contactformulier.

Stel uw vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.