De behandeling met botox of fillers

Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid
Botox wordt al sinds de jaren ’70 ingezet in de geneeskunde. In het begin vooral bij neurologische aandoeningen, zoals spasmes en sinds de jaren ’80 wordt botox veel uitgebreider toegepast. Botox is officieel geregistreerd als medicijn.  Er is al zeer veel onderzoek gedaan naar de werking op lange en korte termijn en hierbij zijn geen schadelijke effecten gevonden. Het wordt gezien als een volstrekt veilig product. Wij werken uitsluitend de A-merken botox van Azzalure, Alluzience, Bocouture en Allergan.

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die door het lichaam zelf ook wordt aangemaakt voor de hydratatie van de huid. In de kliniek werken wij uitsluitend met de merken Restylane, Stylage en Radiesse. Wij kiezen voor deze merken, omdat bij ons kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Naast fillers zijn er tegenwoordig ook huiverbeterend injectables. Deze geven een heel natuurlijk effect en zorgen ervoor dat de huid strakker en steviger wordt, zoals Sculptra, Profhilo en Belotero.

Naast dat botox en fillers veilige producten zijn waarnaar al veel onderzoek is verricht, is het verplicht dat de behandeling wordt uitgevoerd door een deskundige arts die hiertoe bevoegd en in gespecialiseerd is. Bij Blush zijn dat dokter Yulia Bulgakova en dokter Jean-Paul Kleijne.

Intakegesprek (consult) & behandeling
Voor de behandeling vindt altijd een consult plaats. Je krijgt van ons een compleet advies over welke behandeling(en) nodig is (zijn) om het gewenste resultaat te behalen. Ook krijg je uitleg over het te verwachten resultaat, de kosten en de zorg voor jouw gezicht na de behandeling. Je kunt er daarna thuis rustig over nadenken of wanneer het om een kortere behandeling gaat, zoals botox of bepaalde fillers, direct de behandeling laten plaatsvinden. Bij uitgebreidere behandelingen met fillers maken we een vervolgafspraak, zodat we jou met alle tijd en aandacht de behandeling kunnen geven.

De kosten voor een consult zonder behandeling zijn € 50,- Bij een consult met direct behandeling betaal je alleen de prijs van de behandeling per zone of ml.

Pijnloze behandeling

botox 2

Comfort voor onze klanten vinden wij bijzonder belangrijk. Wij streven er daarom naar om de behandeling met botox of fillers pijnloos te laten verlopen. We werken met de allerdunste naalden die er zijn en kunnen daarbij nog extra verdoven met crème, gel of een verdoving rond de mond met minimale pijnloze prikjes. Dit is geheel gratis! De behandeling zelf duurt, afhankelijk van het aantal te behandelen zones, ongeveer vijftien tot dertig minuten. Na de behandeling is er wat roodheid of zwelling zichtbaar, welke vaak snel verdwenen is.

Gratis nacontrole

Twee weken na de behandeling is de huid volledig hersteld en zie je het eindresultaat. Vanaf dat moment kun je, als je dat fijn vindt, langskomen voor een nacontrole. Je wordt hiervoor door ons actief uitgenodigd. Tijdens deze nacontrole gaan we met jou het resultaat bekijken en bespreken. En waar nodig kan gratis nog een kleine correctie worden gedaan.

Interesse, vragen of afspraak maken

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een consult of behandeling, neem dan contact met ons op via vivian@blushbest.nl of 06-23704229.