Classic, Russian flat of Russian 3D lips?

MEI ACTIE: gratis botox wenkbrauwlift twv. € 69 bij 1 ml. lip fillers door dokter Yulia.

Bij Blush hebben we verschillende stijlen lip fillers. Welke bij jou past, is afhankelijk van jouw smaak. Houd je van een meer natuurlijke look of mag het juist iets meer gezien worden? We leggen je hieronder meer uit over wat iedere stijl inhoudt. Natuurlijk hoef je niet vooraf te kiezen, dat kan tijdens het consult bij dokter Yulia.

Classic Style Lips

Bij de classic style lips behouden we de vorm van de lippen zoals die van nature bij jou is. Het volume wordt verdeeld over de boven en onderlip, zoals jij dat mooi vindt. Dus vind je bijvoorbeeld jouw bovenlip te klein, dan zetten we daar meer volume in zodat de verhouding mooier wordt.

De classic style geeft je mooie, volle lippen die een natuurlijke look hebben.

Russian Flat Lips

Bij Russian flat lips worden de lippen zichtbaar groter, maar blijven platter dan bij de classic style. De lippen krijgen meer volume en worden als het ware gelift naar boven en onder met een speciale techniek.

Deze lip style is niet perse onnatuurlijk of nep qua look. Dat is meer afhankelijk van de hoeveelheid volume die je toevoegt en hoe groot de lippen van nature al zijn.

Russian 3D Lips

Ga je voor de look die duidelijk gezien mag worden dan is Russian 3D lips echt iets voor jou. Bij deze techniek wordt volume in de lippen gemaakt EN zetten we ook de contouren van de lippen aan. Afhankelijk van jouw smaak doen we dat op bepaalde punten of in de hele contour. Voor de perfecte look bekijken we alles vooraf en ook tijdens de creatie van de nieuwe lippen samen met jou.

Lip specialiste Dokter Yulia

Het creëren van lippen is een van de meest favoriete behandeling van dokter Yulia. Afkomstig uit het ‘land van de lippen’ Rusland heeft ze veel kennis en ervaring in de verschillende technieken en stijlen. Ze zal je ook altijd eerlijk advies geven over de mogelijkheden én onmogelijkheden bij jouw lippen. Immers kan niet alles bij iedereen, omdat we ook te maken hebben met de vorm van jouw eigen lippen.

De behandeling is altijd met gratis goede verdoving en na twee weken mag je gratis langskomen voor een controle.

Bekijk voor het prijzenoverzicht onze prijslijst of boek direct jouw afspraak via de online agenda. Heb je vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag verder!