Fillers kun je gebruiken om meer volume en een betere contour te krijgen of voor het voorkomen en verwijderen van rimpels. Ze zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die onze huid zelf ook aanmaakt om de huid te hydrateren. Mits van goede kwaliteit en met veiligheidskeurmerk zijn fillers veilige producten.

Fillers bij rimpels

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar verliest de huid stevigheid en volume. Hierdoor onstaan lijnen, rimpels en later zelfs plooien. Het volume verlies en verslappen van de huid kan bijvoorbeeld ook zorgen voor wallen onder de ogen die een vermoeide indruk geven, terwijl je dat niet bent of het steeds kleiner worden van de bovenlip.

Twee van de belangrijkste oorzaken van dit alles zijn:

  • de aanmaak van hyaluronzuur vermindert (volumeverlies)
  • de aanmaak van collageen vermindert (huidverslapping)
  • verlies van lichaamseigen vet in het gezicht (volumeverlies)

Om het tekort op te lossen, vullen we het aan met een filler die bestaat uit hyaluronzuur (geeft volume) OF met een filler die de aanmaak van het eigen collageen stimuleert (geeft volume en verstevigt de huid). De keuze voor welke type filler hangt ook af van welk deel van het gezicht behandeld wordt. De arts zal je hierover advies geven tijdens het consult!

Vollere lippen, neuscorrectie en meer contour

neuscorrectie met een filler Blush Best EindhovenNaast dat fillers worden gebruikt bij volumeverlies en rimpels, is het ook het perfecte product om de vorm van jouw gezicht te verbeteren, zoals bij lippen, de neus en de jukbeenderen. En dat zonder gevaarlijke operaties, precies in de vorm die jij mooi vindt!

Strakkere huid zonder fillers

Wil je om wat voor reden dan ook liever geen fillers dan is er Sculptra. Dit product verstrakt en verstevigt jouw huid door jouw collageen productie te stimuleren. De huid wordt strakker en steviger zonder dat de vorm van het gezicht verandert. Sculptra kan ook gebruikt worden in de hals en bij de handen. Het effect blijft 1-2 jaar dus je hebt lang plezier van deze huidverbeterende behandeling. Lees meer over Sculptra.

Kwaliteit en veiligheid bij ervaren arts

Tegenwoordig zijn er veel verschillende plaatsen waar behandelingen met fillers worden aangeboden. Ook door mensen die geen arts zijn of opleiding hebben gehad. Denk hierbij oa. aan de mesogun en hyaluronpen.

Deze methoden zijn ooit ontwikkeld om de huid oppervlakkig te hydrateren met heel dun hyaluronzuur dat weer snel wordt opgenomen. Ze zijn niet bedoeld voor lip volume of andere gebieden in het gezicht. Daarbij zijn dergelijke mensen niet bekend met waar de bloedvaten en zenuwen lopen, hoe de anatomie van het gezicht in elkaar zit en mogen zij wettelijk gezien geen verdovingen geven.

Erkende en ervaren artsen bij Blush Injectables

Bij Blush injectables worden alle behandelingen uitgevoerd door dokter Jean-Paul Kleijne en dokter Yulia van den Corput Bulgakova, met verdoving. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van injectables.

Naast de reguliere behandelingen zoals lip fillers of botox frons zijn we bij Blush ook gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen, zoals traangoot, faceslimming, Asian botox en V-shape contouring.

Het effect

Het effect is na de behandeling direct zichtbaar en blijft gemiddeld zes tot achttien maanden. Dit hangt af van het merk filler en welk gebied in het gezicht. Zo kom je voor bijvoorbeeld de lippen gemiddeld om de 6-8 maanden terug en bij de wangen na 12-18 maanden

Het effect van een filler wordt geleidelijk minder, omdat de filler door jouw huid wordt opgenomen. Dit is niet schadelijk, mede omdat de fillers bestaan uit hyaluronzuren die door jouw huid zelf ook worden aangemaakt. Een behandeling kan zonder problemen worden herhaald en is volkomen veilig. Vaak zien we ook dat er bij een vervolgbehandeling minder filler nodig is dan de eerste keer, omdat een deel van de filler dan nog in de huid aanwezig is.

Stop je met fillers dan worden de rimpels niet ineens veel erger, de huid blijft nog lang mooi en het verouderingsproces gaat op het natuurlijke tempo verder.

Merken fillers

De keuze voor een hyaluronzuur filler (Stylage en Restylane) of een filler die de aanmaak van het collageen stimuleert Restylane korting(Radiesse) hangt af van een aantal factoren, waaronder om welk gebied in het gezicht het gaat en wat het doel is.

Op de pagina over onze merken lees je uitgebreidere informatie over Stylage, Restylane en Radiesse. Tijdens het consult krijg je eerlijk en deskundig advies van onze arts over welk merk bij jou het beste en mooiste resultaat geeft. Je bent daarna zelf vrij om te kiezen met welk product je graag behandeld wilt worden.

Bekijk hier de volledige prijslijst van alle behandelingen en merken.

Voor en na foto & video

Op onze voor en na pagina kun je voor en na foto’s en video’s van behandelingen bekijken.

Vragen of een afspraak maken

Je bereikt ons makkelijk en snel. Stel jouw vraag aan ons en we geven je persoonlijk advies of maak direct jouw afspraak via de online agenda!

Stel jouw vraag

1 + 3 = ?

Persoonlijk contact en advies