Botox neus: neusvleugels botox

Heb je een neuscorrectie gehad en ben je niet helemaal tevreden? Of vind je een operatie juist te spannend; dan kan een botox of filler behandeling helpen de vorm van jouw neus te verbeteren.

Een van de behandelingen die wij in onze kliniek veel doen is botox in de neusvleugels. Bij sommige mensen staat er veel spanning op de neusvleugels waardoor het onderste gedeelte van de neus (te) breed is. Met botox in de neusvleugels wordt de neus smaller.

Ook kan bij het lachen de neus te breed worden. De neusvleugels trekken dan te ver open. Met botox ontspannen we de neusvleugels en blijft de neus rustig bij praten en lachen.

De behandeling doet niet echt pijn, omdat onze artsen werken met de allerdunste naald ter wereld: the invisible needle. Ook krijg je geen zwelling of blauwe plekken bij behandeling van de neus met botox.

Het effect ontstaat al snel, binnen een paar dagen merk je al de eerste effecten. Het effect is altijd natuurlijk. De risico’s als zwelling en blauwe plekken zien we bij deze behandeling vrijwel niet. En neus blijft ook functioneren zoals je gewend bent.

Botox neustip lift, botox neusbrug en neuscorrectie met fillers

Naast botox in de neusvleugels kan de vorm van de neus ook verder verbeterd worden met botox in de neustip om deze te liften of botox op de neusbrug om deze ook te versmallen. Dat noemen we noseslimming. Tot slot kan de neus ook behandeld worden met fillers. Dit is een gel van waarmee je de neus kunt shapen, zoals de brug recht maken als er een kromming in zit.

Prijzen botox neusvleugels, neusbrug en neustip

De kosten van een botox neus behandeling verschillen per merk botox. Omdat de neustip, neusvleugels en neusbrug klein gebieden zijn, noemen we dit halve zones. Op de prijslijst kun je de kosten per merk zien van een halve zone botox.
Welk merk het beste bij jou past; misschien heb je zelf een voorkeur en de dokter zal di ook met jou bespreken tijdens het consult. We hebben alle merken in huis dus je hoeft niet vooraf te kiezen.

Specialist in neuscorrectie met botox en fillers

Bij Blush hebben we veel ervaring met het shapen van de neus met injectables. Al ruim tien jaar komen wekelijks mannen en vrouwen bij ons met allerlei verschillende vragen over hun neus. Tijdens het consult geven onze artsen je graag uitleg en persoonlijk advies. Een behandeling kan direct na het consult plaatsvinden als je dat fijn vindt. Met jouw vragen kun je ook bij ons terecht via mail of whats app. Als je een duidelijke foto erbij doet, kan de dokter soms al een eerste advies geven over de mogelijkheden zodat je al wat meer weet over de mogelijkheden.