Bij Blush injectables kliniek in Best bij Eindhoven werken we enkel met veilige merken fillers en botox. Alle producten zijn uitvoering getest en gecertificeerd voor een veilige behandeling met het mooiste resultaat.

Scroll verder naar beneden om informatie te lezen over de merken botox.

Fillers van hyaluronzuur en met collageenstimulator

rimpel behandeling met hyaluronzuurWaar we voor de rimpels die ontstaan door spierbewegingen botox gebruiken, kiezen we bij volumeverlies en huidverslapping voor een filler. Ook bij het verbeteren van de contour van het gezicht (o.a neus, lippen en kaaklijn) gebruiken we fillers. Een filler is een gel die gemaakt is van hyaluronzuur.

Hyaluronzuur is een stof die het lichaam zelf dagelijks in grote hoeveelheden aanmaakt om ervoor te zorgen dat de huid gehydrateerd blijft. Het kan namelijk tot wel 1000x zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. Doordat we ouder worden maken we steeds minder hyaluronzuur aan en krijgen we rimpels. Door een filler te injecteren herstellen we het volume en verdwijnen de rimpels. Of we voegen extra volume toe, zodat de contour van het gezicht verbetert.

Het hyaluronzuur wordt daarna langzaam door de huid opgenomen. Daarom zijn hyaluronzuur fillers veilige producten, mits zij van goede kwaliteit zijn zoals bij Blush. Naast de fillers met hyaluronzuur bestaat er ook nog een filler genaamd Radiesse met hyaluronzuur én een collageenstimulator die de huid aanzet om zichzelf te verstevigen. Radiesse is met name geschikt voor het behandelen van volumeverlies en huidverslapping in de wangen.

Bij de behandelingen met fillers wordt er gewerkt met verschillende merken. Dat doen we onder andere omdat niet alle behandelingen met dezelfde soort filler gedaan kunnen worden. Soms is er een stevige filler nodig, bijvoorbeeld voor het liften van de jukbeenderen, terwijl er bij de ogen juist een zachtere filler nodig is. Daarnaast zit er per merk ook verschil in prijs en de tijd dat het effect aanhoudt.

Tijdens het consult krijg je persoonlijk advies van de arts over welke merken bij jou het mooiste en beste resultaat geven. Daarna maak je zelf de keuze.

Onze top merken fillers

Stylage

De Stylage hyaluronzuur filler is een product van Vivacay uit Frankrijk. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van goede kwaliteit hyaluronzuur filler,

Kenmerken Stylage filler:

 • CE gecertificeerd (Europees keurmerk)
 • Kans op een allergische reactie uiterst klein
 • Bevat de Real IPN-technologie, speciale wijze van cross-linking in de gel
 • Toegevoegde antioxidant mannitol (beschermt filler bij injectie en
  minder kans op blauwe plekken)
 • Stevige filler met een duidelijk zichtbaar resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan

stylage filler pack

Restylane

Restylane is ontwikkeld door Galderma, een van de grootste en bekendste fabrikanten van esthetische producten en geneesmiddelen ter wereld. Restylane is de beste filler ter wereld en staat bekend om haar hoge en langdurig blijvende klanttevredenheid.

Kenmerken Restylane filler:

 • CE (Europees keurmerk) en FDA gecertificeerd (strengste Amerikaans keurmerk)
 • Kans op een allergische reactie uiterst klein
 • Verschillende typen fillers & crosslinking (voor zowel een natuurlijk als meer uitgesproken resultaat)
 • NASHA & OBT technologie geeft hogere gelsterkte en bewezen langdurig resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan

restylane filler

Radiesse

Radiesse is een uniek en kwalitatief uitstekend product dat is ontwikkeld door Merz Aesthetics. Als enige filler bevat Radiesse naast hyaluronzuur ook een collageenstimulator. Naast herstel van het volume wordt de huid ook aangezet om zichzelf te verbeteren.

Kenmerken Radiesse filler:

 • Zeer veilige en betrouwbare filler (meer dan 5 miljoen behandelingen in 10 jaar)
 • Kans op een allergische reactie uiterst klein
 • Werking stimulatie collageen wetenschappelijk bewezen
 • CE (Europees keurmerk) en FDA gecertificeerd (strengste Amerikaans keurmerk)
 • Gecertificeerd voor volume herstel van de handen
 • Resultaat houdt 12 tot 18 maanden aan

radiesse filler

Botox merken

Voor de behandeling van rimpels die worden veroorzaakt door spierbewegingen (o.a. de fronsrimpel, voorhoofdlijnen en kraaienpootjes) en een aantal andere indicaties, zoals overmatig zweten en bloot tandvlees bij het lachen wordt door de arts botox gebruikt.

Er zijn op de wereld drie veilige en geregistreerde merken botox: Botox®, Azzalure© en Bocouture©. Qua werking zijn ze gelijk en bevatten evenveel botuline toxine (botox), maar verschillen minimaal in samenstelling qua hulpstoffen. Bij 99% van de mensen maakt dit geen verschil qua effect en resultaat.

azzalure botox blush best eindhoven

Bij de overige 1% zien we dat het ene merk botox beter werkt dan het andere. Dit is verder geen probleem, want als een merk minder goed blijkt te werken, kan daarna zonder wachttijd een ander merk worden gebruikt. Of jij tot die 1% behoort, is niet te voorspellen en een kwestie van ervaren.

bocouture botox blush best eindhoven

Azzalure© en Botox© lijken sterk op elkaar, waarbij de Azzalure© sneller werkt. Bocouture© verschilt het meest van de andere twee in samenstelling van hulpstoffen.

Bij Blush Injectables hebben we alledrie de merken botox in huis, zodat we iedereen een botox behandeling op maat kunnen geven naar jouw wensen. Standaard werken we met het merk Azzalure, omdat wij en onze klanten daar het meest tevreden over zijn.

Persoonlijk contact en advies