NIEUW: Sculptra GLOW treatment

Het product Sculptra kennen vele van jullie al. Sculptra is een van de meest effectieve producten ter wereld die de aanmaak van jouw collageen echt stimuleert. Doordat we deze vloeistof in de huid op de collageen vezels zetten, krijg je maximale stimulatie van jouw collageen. En daarmee lifting en verstrakking van jouw huid op natuurlijke wijze. De vorm van jouw gezicht verandert niet, terwijl de huid wel strakker en steviger wordt. Ideaal om lijnen rond de mond, rimpels in de wangen en ook het verslappen van de kaaklijn aan te pakken én te voorkomen.

Omdat we zo fan van Sculptra zijn, hebben we een super combinatie ontwikkeld; Sculptra + GLOW booster in 1 behandeling. De Sculptra verbetert de huid en collageen in de diepe laag. De GLOW booster van hyaluronzuur hydrateert de bovenste huidlaag intens, zodat deze gladder wordt met een mooie glow. Dit alles zonder de vorm van het gezicht te veranderen en met natuurlijk resultaat.

Tot en met 31 maart profiteer je van een hele mooi actie: 1 flacon Sculptra + GLOW booster met € 100,- korting. Van € 749,- voor € 649,- bij dokter Yulia en dokter Jean-Paul.

Persoonlijk contact en advies