Service en nazorg

Een behandeling gebeurt bij ons met veel zorg, voor de kwaliteit, voor jou en jouw gezondheid. We zetten ons in voor een veilige en zo optimaal mogelijke behandeling met het mooiste resultaat. Ook na de behandeling staan we voor jou klaar als je vragen hebt. Je kunt ons bellen of whats’ appen op 06-23704229 of een mailtje sturen naar info@blushbest.nl

Bij complicaties of in geval van spoed stuur dan, indien mogelijk, ook een scherpe foto mee met jouw bericht, zodat we meteen mee kunnen kijken.

Service na de behandeling

Omdat we het belangrijk vinden dat er een prachtig resultaat is en dat jij tevreden bent, is er ook service na de behandeling

Na de behandeling met botox

Na de behandeling met botox is het de bedoeling dat na twee weken de spier(en) in het behandelde gebied volledig/deels ontspannen zijn.

Is dat niet het geval dan kun je ons vragen om langs te mogen komen voor een nacontrole. Neem hiervoor binnen 2 en 3 weken na de behandeling contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij vragen dan ook om een foto te sturen van het behandelde gebied, in rust en aangespannen. Als een nacontrole en nabehandeling mogelijk is dan is deze gratis. De nacontrole moet binnen 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

Ben je te laat, dan kun je nog steeds langskomen voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis. De kosten voor alleen een controle zijn € 50,-. Wanneer er tijdens de controle ook een behandeling gegeven moet worden, betaal je naar gelang de hoeveelheid botox die nodig is.

Bij bijvoorbeeld de botox behandeling van de rokerslijntjes (rokersrokje) en rimpels onder de ogen willen we de spier deels laten ontspannen, omdat bij volledig ontspanning het gezicht niet goed meer gebruikt kan worden. We gebruiken daarom een beperkte en veilige hoeveelheid botox. Het resultaat is daardoor vooraf niet te voorspellen (het effect kan te weinig zijn) en verschilt per persoon. Het resultaat is daarom na 1 behandeling het maximaal haalbare resultaat en bijspuiten in een nacontrole is in verband met veiligheid niet mogelijk. Ook bij migraine, wenkbrauwllift, neustip lift en overmatig zweten van oksels, handen en voeten is het resultaat vooraf niet geheel te voorspellen (kan te weinig zijn).

Ook geven we geen garantie op hoelang de botox uiteindelijk werkt. Gemiddeld is dat, mede afhankelijk van het merk botox, 3-5 maanden bij de meeste mannen en vrouwen. Per persoon kan dit verschillen en veel korter of langer zijn. Dat ligt aan hoe snel jouw lichaam de botox afbreekt en vandaar dat we daar geen garantie op kunnen geven.

Service na de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met jou wat je wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met jou een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met jou een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht je onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar jouw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met jou afspreken wat je mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in jouw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neem dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren. Als je te laat reageert of jouw afspraak valt buiten de garantie termijn van 5 weken na de behandeling dan ben je alsnog van harte welkom. Echter zijn er dan wel kosten verbonden aan de nacontrole. Voor alleen een controle zijn deze € 50,- en bij een nabehandeling is dit afhankelijk van de benodigde hoeveelheid en merk filler.

Een enkele keer kan het voorkomen dat jouw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met jouw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij jou zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij jou gebeuren dan lossen wij dit graag voor jou op in een nieuwe behandeling. Je kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

Hoelang het resultaat van een filler behandeling aanhoudt, verschilt per persoon. Tijdens het consult geeft de arts aan wat de gemiddelde duur is. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, omdat niet ieder lichaam de filler op het hetzelfde tempo afbreekt. Daarom kunnen we geen garantie geven op de duur van het resultaat van een filler behandeling.

Contact

Contact ons als je langs wilt komen voor een controle. Je kan deze ook via de online agenda direct inplannen.