V-shape met botox en fillers

De V-vorm in gezicht oftewel V-shape is al vele jaren het schoonheidsideaal voor de vrouw. Hoewel sommige vrouwen hiermee geboren worden, is het voor vele van ons een wens om meer V-vorm in gezicht te krijgen.

Vroeger kon dit alleen bereikt worden met hele dure en ingrijpende operaties. Tegenwoordig kunnen we de vorm van het gezicht veilig, snel en eenvoudig aanpassen met botox en fillers, de zogenaamde injectables.

Welke behandelingen nodig en mogelijk zijn voor V-vorm in gezicht, verschilt per persoon. En hangt natuurlijk ook af van iemands wensen. Onze arts Jean-Paul Kleijne staat bekend om zijn specialisatie in de V-shape. Veel mensen van verschillende nationaliteiten komen naar hem voor een advies en behandeling. Hij kan tijdens een consult aangeven wat er bij jou nodig is voor de V-shape zoals jij het mooi vindt.

Overzicht van de behandelingen voor meer V-vorm in gezicht:

 •  Volume van de jukbeenderen / va.€ 478,-
  Met fillers op de jukbeenderen wordt de bovenkant van de V-vorm gemaakt en krijgt het gezicht meer contour.
 • Botox in oa. de kaakspieren (faceslimming) / € 299-
  Doordat de kaakspieren, kin en indien nodig mondhoeken ontspannen en slinken worden de wangen slanker en krijgt het gezicht meer contour.
 • Vorm van de kin verbeteren / va. € 239,-
  Wanneer de kin te vlak is of niet de juiste vorm heeft, kan deze verbeterd worden met fillers.
 • Kaaklijn contour verbeteren / va. € 478,-
  Door de kaaklijn steviger en scherper te maken, krijgt deze een betere en mooiere V-contour

Interesse in een advies of behandeling?

Tijdens een persoonlijk consult kan dokter Jean-Paul uitleggen wat er nodig en mogelijk is. Dit consult is vrijblijvend. Je kunt er daarna thuis nog rustig over nadenken en als je de behandeling wilt een afspraak maken.

Wi je na het consult meteen de behandeling, dan kant dat ook. Soms is er bij een fillers een vervolgafspraak nodig, dit overleggen we met jou.

Als je vragen hebt of voor het maken van een afspraak, neem contact met ons op via 06-23704229 (bellen en what’s app), e-mail info@blushbest.nl of boek in de online agenda op de contact pagina.